INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

whale v1 65fa2590cf455Získat pozornost potenciálních klientů je čím dál těžší. V záplavě křiklavých kampaní se váš výrobek snadno stane takřka neviditelným. Občas je tedy dobré zariskovat a pustit se do něčeho opravdu originálního.

To se v posledních letech daří například automobilce Peugeot. Nový model Peugeot 408 byl například odhalen veřejnosti prostřednictvím obří průhledné otáčející se koule, do které byl nový vůz uvězněn. Celé dílo bylo vystaveno ve známém francouzském muzeu Louvre–Lens. Originální byla nejen samotná prezentace, ale i místo. V muzeu totiž takový produkt rozhodně nečekáte. Efekt překvapení byl tak dokonalý.

Podobný husarský kousek předvedla automobilka Peugeot před několika dny při příležitosti odtajnění nového modelu Peugeot 5008. Odhalila ho na podobně nezvyklém místě, a to na ikonickém vlakovém nádraží Gare du Nord v Paříži. Důvodem je nejen jedinečný architektonický styl samotného nádraží, který je označován jako „motte“, což znamená v překladu „hrouda“. Dalším důvodem pro prezentaci nového modelu na takto nezvyklém místě je to, že na Gare du Nord se křižují veškeré linky metra a vlaků včetně TGV. Není divu, že je tato stanice nejvytíženější ze všech. Koncentrace lidí je zde naprosto extrémní, tedy ideální příležitost získat pozornost tisíců lidí.

Značka Peugeot obsadila Gare du Nord na dva dny. Prvním bylo úterý 19. března, den před oficiální premiérou nového modelu Peugeot 5008. Peugeot proměnil nádraží ve futuristickou scénu, na níž se objevil tajemný 3D box promítající majestátní bytosti. Vizuální představení, které spojilo nejmodernější technologie s vizuální poezií, je dílem kreativního studia Superbien, průkopníka v oblasti multimediálního umění. Kolemjdoucí Pařížané žasli a s velkou zvědavostí extravagantní díla sledovali. Samotný model Peugeot 5008 však ještě nespatřili. Ten se totiž objevil až druhý den, ve středu 20. března. O prvním jarním dnu se majestátní sedmimístné SUV Peugeot 5008 ukázalo překvapeným návštěvníkům pařížského nádraží v celé své kráse.

Tím ovšem celé představení neskončilo, naopak byl to začátek. Nyní následuje obrovská mediální kampaň, která poběží hlavně na sociálních sítích pod označením #SomethingBigIsComing. Novému modelu, který má dorazit na evropské trhy na konci letošního roku tak připravuje půdu pro úspěšné uvedení.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3