INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Tradice přípravy uzenin a šunky na českých tabulích je dlouhá. Mnoho lidí sahá po osvědčených, léta používaných ingrediencích a výrobcích. SPAR ČOS vedle tradičních produktů nabízí i řadu specialit. Zkuste například originální trvanlivé salámy SPAR PREMIUM a ochutnejte výrobky české společnosti ZŘUD-MASOKOMBINÁT PÍSEK CZ, a. s. nebo produkty značky SPAR Vital a SPAR Natur*pur. Lahodná šunka Sonnenschinken či jemný BIO salám vás určitě nezklamou a pochutná si na nich celá rodina.

Prvotřídní kvalita a lahodná chuť

„Velmi si zakládáme na tom, abychom našim zákazníkům nabízeli výrobky prvotřídní kvality. Na produktových řadách našich privátních značek proto spolupracujeme s odborníky. Jedná se například o trvanlivé salámy SPAR PREMIUM, které jsou vyráběny z vybraného kvalitního hovězího a vepřového masa z českých chovů. Nebo o zdravou značku SPAR Vital, která byla vytvořena na základě lékařských poznatků," řekl Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „SPAR Vital přináší pečlivě vybrané produkty, které jsou nejen zdravé a chutné, ale i nutričně bohaté a vyvážené. Značka SPAR Natur*pur je zase značkou prvotřídních výrobků v bio kvalitě," dodal Martin Ditmar.

Chcete-li připravit chutnou svačinu pro děti do školy či na výlet pro celou rodinu, na uzeninách značek SPAR PREMIUM, SPAR Vital nebo SPAR Natur*pur si určitě pochutnáte.

„Dárkové balení salámů se stalo jedním z nejprodávanějších výrobků naší společnosti. To se příliš často nestává a je tomu tak hlavně díky výbornému designu značky SPAR PREMIUM," uvedl Robert Dragoun z obchodního oddělení ZŘUD-MASOKOMBINÁT PÍSEK CZ. „Je to pro nás vyznamenání a vážně uvažujeme o rozšíření této řady. To, že naše společnost byla vybrána jako dodavatel prémiové řady, znamená, že jsme pro společnost SPAR ČOS spolehlivý a významný partner," dodal Robert Dragoun.

Značka ZŘUD symbolizuje spojení řeznické tradice s moderní technologií. Závod je kompletním zpracovatelem převážně hovězího a vepřového masa, to znamená od porážky až po výsekové maso a masné výrobky. V sortimentu společnosti jsou jak klasické výrobky, tak i speciality vyvinuté uzenářskými mistry. U zákazníků jsou oblíbeny především pro jejich standardně vysokou kvalitu a nezaměnitelnou chuť.

Lahodná libová šunka SPAR Vital Sonnenschinken obsahuje 87 % vepřového masa, má nízké procento tuku a vysoký podíl bílkovin, neobsahuje lepek ani laktózu. Je proto vhodná i pro osoby, které musí dodržovat bezlepkovou dietu. Moderní obal navíc přináší všechny důležité informace o složení i nutričních hodnotách výrobku. Na přední straně obalu jsou tyto přednosti srozumitelně znázorněny stejně jako uvedené množství důležitých látek (tuky, cukry, sůl, kalorie) na jednu porci.

Pro ty, kteří si rádi pochutnají na kvalitních salámech, přináší INTERSPAR tip na BIO - jemný salám SPAR Natur*pur. Jemný salám v bio kvalitě je vyroben ze 70 % vepřového masa a maximálně 20 % tuku, neobsahuje lepek ani laktózu. Kvalita masa na výrobu uzenin značky SPAR Natur*pur je určována různými kritérii. Jedním z nejdůležitějších předpokladů je způsob chovu zvířat, volný výběh a biologická strava, díky které je maso chutné, šťavnaté a měkké.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3