INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Historie společnosti AGRO-partner s.r.o. se začala psát roku 1991. Velkým milníkem se pro firmu stalo navázání spolupráce s celosvětově uznávanou firmou Lely. V roce 2003 byly úspěšně naistalovány a zprovozněny první automatické dojicí systémy Lely Astronaut v České republice. V duchu motta firmy Lely, začala firma AGRO-partner na trhu působit jako inovátor v zemědělství. Nejen smysluplnými technologiemi s budoucností, ale také svým nadstandardním servisem. V dnešní době firma působí ve dvou oblastech, v zemědělské technice a stájových technologiích. Zároveň je importérem strojů a technologií dalších předních výrobců, například Case IH, Arntjen, Cow-Welfare a Urban.

Společnost Lely si firmu AGRO-partner vybrala jako jediného dovozce do ČR a SR v oblasti stájových technologií Lely. Pro Českou republiku má firma dále zastoupení v oblasti strojů na sklizeň pícnin, včetně lisů Welger a senážovacích vozů Lely Tigo (dříve Mengele). V rámci zkvalitňování služeb zákazníkům byla v roce 2012 společností AGRO-partner vytvořena síť tzv. Lely Center. Zákazníci tak mohou využít všech služeb firmy již ve třech pobočkách. V České republice to jsou Lely Center v Soběslavi a Lely Center ve Svitavách, na Slovensku poté Lely Center v Prievidzi.

V současné době je po celém světě nainstalováno přes 15 000 automatickým dojicích systémů Lely Astronaut, z toho v České a Slovenské republice zhruba 150 kusů. Dominantní podíl společnosti AGRO-partner a jejích Lely Center na trhu je dán obrovským náskokem tohoto automatizačního a informačního Lely konceptu před ostatními výrobci a dodavateli. Samotnými chovateli byl Lely Astronaut označen za nejdůležitější vynález 20. století v tomto oboru. Výchozím bodem tohoto konceptu je dojnice a její maximální individuální svoboda, pohoda a zdraví.

Nizozemská společnost Lely byla založena v roce 1948. První generace majitelů stála v témže roce za vynálezem obraceče píce. Poté následovaly další produkty, například o deset let později přestavila firma unikátní rozmetadlo průmyslových hnojiv, v roce 1965 následoval obraceč píce Lotus s hákovitým dvojprstem a průlomem ve zpracování půdy byl vývoj rotačních bran Lely Terra v roce 1968. Před dvaceti lety uvedla společnost Lely na trh prvního dojicího robota s názvem Astronaut. A své moto, usnadnit zemědělcům práci, úspěšně vyznává dodnes. Svědčí o tom i její zastoupení ve více než 60 zemích světa, kde zaměstnává přibližně 1600 pracovníků.

Více informací na www.agropartner.cz nebo na tel. 728 741 141.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3