INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Nove predsednictvo CVS zvolene 14  12. 2013 na 17.valne hromade CVSV sobotu 14.prosince se v Praze konala 17. valná hromada Česko-vietnamské společnosti (ČVS), která rozhodla o dalším směřování tohoto největšího a nejstaršího celostátního občanského sdružení přátel Vietnamu i Vietnamců, žijících u nás. Členové ČVS přivítali prvního tajemníka velvyslanectví VSR v ČR Ing. Nguyen Kim He, místopředsedu Svazu Vietnamců v ČR Tran Viet Hunga, zástupce MPO Ing. Jaromíra Dudáka a šest členů delegace partnerské Společnosti Vietnamsko-českého přátelství z Vietnamu.
 
Na snímku nové předsednictvo ČVS
Mezi přítomnými byli i zástupci kolektivních členů ČVS, například z firem Gala a.s. Prostějov, či School Sport s.r.o. z Prahy 5. Po vystoupení Marcela Wintera, který se vrátil z Vietnamu pomoci ČVS v boji proti vietnamské narkomafii a ve svém projevu odůvodnil nutnost podpořit Vietnamce, jenž odvážně bojují proti výrobě a prodeji drog ve své komunitě, nastala velká diskuze. Naprostá většina přítomných členů jeho návrhy podpořila, což se projevilo i ve volbě nového předsednictva. Přítomní členové ČVS upravovali volební lístky, na kterých byli navržení kandidáti do předsednictva a revizní komise. Dopisovala se jména nových kandidátů, kteří se přítomným představili, ale také se i škrtalo. 
Odevzdáním volebních lístků volební komisi bylo zvoleno 15ti členné předsednictvo a 3členná revizní komise ČVS pro dvouleté období 2014-2015. Členové nově zvoleného předsednictva pak zvolili předsedou ČVS Marcela Wintera, který již v minulosti devět roků ČVS vedl (2004-2012), před svým letošním odstěhováním do Hanoje. Nyní se vrátil pomoci ČVS chránit naprostou většinu slušných Vietnamců od vietnamské narkomafie, která ovládla drogový trh v ČR a zde žijícím Vietnamcům i Vietnamu kazí pověst nejen u naší veřejnosti, ale v celé EU. Nad dovozem drog od Vietnamců z ČR si již oficiálně stěžovaly SRN a Rakousko. Výkonným místopředsedou byl zvolen Ing. Jaroslav Vítek a místopředsedou PaeDr. Miloš Kusý, který letos ČVS vedl a věnoval se, spolu s novým členem předsednictva ČVS Karlem Šebkem, osvětovému projektu Stop drogám, zaměřeném pro vietnamskou komunitu v příhraničních oblastech ČR.
ČVS chce v novém roce iniciovat vydání kapesního česko-vietnamského a vietnamsko-českého slovníku pro potřeby škol, nemocnic, záchranné služby, hasičů, celníků i policie. Slovník je již připraven, hledá se nyní už jen vydavatel. Hlavním partnerem ČVS u nás zůstává Svaz Vietnamců v ČR, se kterým bude tradičně spolupracovat na jeho kulturních i sportovních akcích a ve Vietnamu je to Společnost Vietnamsko-českého přátelství, jejíž delegace se na pozvání ČVS valné hromady zúčastnila. Všichni vietnamští hosté dostali od ČVS vánoční dárek krojovanou panenku, která jim udělala velkou radost. 

 

PŘEDSEDNICTVO A REVIZNÍ KOMISE
ČESKO-VIETNAMSKÉ SPOLEČNOSTI
NA VOLEBNÍ OBDOBÍ 2014-2015

 

Předsednictvo ČVS:

 

1.      MARCEL WINTER - předseda

2.      Ing. JAROSLAV VÍTEK - výkonný místopředseda

3.      PaedDr. MILOŠ KUSÝ - místopředseda

4.      Doc. Ing. JAROSLAV MACHÁČEK, CSc. - člen předsednictva

5.      JUDr. JAN CHODĚRA - člen předsednictva

6.      PhDr. JIŘÍ ŠÍMA, Dr.Sc. - člen předsednictva

7.      Ing. VIKTORIA BULICH - členka předsednictva

8.      ANNA MAŠKOVÁ - členka předsednictva

9.      DINH VAN HOI – člen předsednictva

10.  PATRIK KUSÝ - člen předsednictva

11.  KAREL ŠEBEK - člen předsednictva

12.  IVANA HRBKOVÁ - člen předsednictva  

13.  TRAN THI MAI- člen předsednictva

14.  ALEXANDR SVOBODA- člen předsednictva

15.  Ing.JAROSLAV FINGERLAND, CSc.- člen předsednictva

 

       REVIZNÍ KOMISE ČVS:

1.      Mgr. LENKA PATRASOVÁ - předsedkyně revizní komise

2.      ZDENĚK DUŠEK - člen revizní komise

3.      PhDr. Ing. JIŘÍ SMEJKAL - člen revizní komise

 

Všechny jmenované řádně zvolila 17. Valná hromada ČVS dne 14.12.2013 v Praze.

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3