INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

VIETNAM EXPO 2015V pondělí 20. ledna přijal předsedu Česko-vietnamské společnosti (ČVS) Marcela Wintera generální ředitel proexportní agentury CzechTrade pan Ing. Radomil Doležal, MBA. Setkání se zúčastnil také ředitel odboru fondů EU a komerčních akcí pan Mgr. Petr Kraselovský. Marcel Winter, který je i oficiálním zástupcem dubnového hanojského obchodního veletrhu VIETNAM EXPO 2015 v ČR, informoval o významu a velmi širokém zaměření tohoto největšího vietnamského veletrhu.

Zdůraznil fakt, že právě tento veletrh se zájmem pravidelně navštěvuje vietnamský prezident, členové vlády a významní funkcionáři Národního shromáždění VSR, ale také obchodníci ze 40 zemí. Upozornil také, že tento veletrh je zároveň i prodejní, což je pro vystavovatele velmi výhodné, i na fakt, že exponáty na veletrh je nejlepší odeslat lodí koncem února, letecky ke konci března.

Proexportní agentura Czech Trade iniciativně 20. ledna vybrala realizační agenturu společné účasti českých vystavovatelů na veletrhu VIETNAM EXPO 2015, a to firmu Integra spol. s r.o. Praha, která již má zkušenosti s vietnamským teritoriem. Vzhledem k tomu, že Marcel Winter v minulých letech (když ještě marketingově podnikal) získal na 16 vietnamských veletrzích v Hanoji za expozici svého výstavního pavilonu ocenění zlatou medailí, z toho na 8 veletrzích VIETNAM EXPO, dohodla se další společná schůzka i se zástupci realizační agentury Integra.

M. Winter může předat agentuře své mnohaleté praktické zkušenosti. Zástupci agentury CzechTrade informovali předsedu ČVS o tom, že se jim podařilo po velkém úsilí zajistit, aby stánky vystavovatelů byly plně dotovány z fondů EU, což je obrovskou finanční pomocí pro naše exportéry, kteří chtějí oslovit perspektivní 92 milionový vietnamský trh. Marcel Winter představitelům agentury CzechTrade za tuto jejich příkladnou aktivitu srdečně poděkoval a nabídnul jim další vzájemnou spolupráci při proexportních akcích ve Vietnamu, který navštívil již 47krát a loni dokonce 8 měsíců bydlel přímo v Hanoji.

Po skončeném jednání předseda ČVS Marcel Winter doslova uvedl: "Jménem Česko-vietnamské společnosti opravdu děkuji MPO ČR a státní proexportní agentuře CzechTrade, že společná prezentace vystavovatelů z ČR na dubnovém veletrhu VIETNAM EXPO 2015 v Hanoji se stihne a zejména moc děkuji, že naši vystavovatelé získají velmi potřebnou finanční podporu z fondů EU. Veškeré mé dosavadní obavy z nestihnutí dopředu daných časových termínů závazného objednání a úhrady výstavní plochy i při celé přípravě realizace společné účasti na tomto veletrhu (odeslání výstavních exponátů i podkladů o vystavovatelích pro veletržní katalog), ale také mé obavy z nedostatečně předem zveřejněné konkrétní nabídky veletržní účasti pro firmy v ČR, se po prvním společném jednání rozplynuly. 

Věřím, že MPO ČR, proexportní agentura CzechTrade i realizační agentura Integra vše opravdu rychle stihnou, aby naši výrobci a exportéři se mohli kvalitně i úspěšně prezentovat od 15. do 18. dubna na veletrhu VIETNAM EXPO 2015 v Hanoji. Perspektivní 92 milionový Vietnam s rozvijící se infrastrukturou i s růstem HDP 5,4%, ve kterém se nevyrábí žádné padělky a kde žije přes 200 tisíc česky nebo slovensky mluvících lidí, jenž u nás v minulosti studovali, za to rozhodně stojí. Navíc praxe dokázala, že nejkvalitnější marketing je pouze při prezentaci na veletrhu v daném teritoriu, ale také, že lepší než posílat stovky emailů nebo dopisů, je poznat současný Vietnam na vlastní oči. Tak nashledanou na veletrhu VIETNAM EXPO 2015 v Hanoji!"

www.cvs-praha.cz

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3