INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

1 copy copyV sobotu 14.února se v Pardubicích v sále společenského klubu ABC konala oslava Nového Lunárního roku Tét 2015, na kterou byl pozván jako čestný host i předseda Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter. V plném sále přivítali pozvané hosty Vietnamci z Pardubic, Hlinska, Svitav i z dalších měst Pardubického kraje. Velvyslanec VSR v ČR j.e. Truong Manh Son ve svém projevu poděkoval Vietnamcům za jejich pracovitost a integraci vietnamské komunity do české společnosti. Zdůraznil, že letos kulturní, společenské i sportovní akce pořádané v rámci "Roku vietnamské kultury v ČR" nejen obohatí širokou veřejnost, ale také zvýší informovanost o Vietnamu i o kultuře, umění i dovednostech Vietnamců žijících v České republice.

Na snímku (zleva): Velvyslanec VSR v ČR Truong Manh Son s manželkou, uprostřed Marcel Winter

Předseda Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter, který byl při zahájení oslavy přivítán v Pardubicích obrovským potleskem, pozdravil přítomné a jménem ČVS jim předal těmito slovy neobyčejný novoroční dárek: "U příležitosti Nového roku si vzájemně přejeme hodně zdraví, protože zdraví je to nejcennější, co člověk má. My jsme vám proto dnes přivezli naše doporučení a 500 prospektů s textem i ve vietnamštině nabídky nového kvalitního komplexního zdravotního pojištění s názvem Exclusive našeho kolektivního člena Pojišťovny VZP, které prvně v historii svým rozsahem, plněním a servisem zcela odpovídá veřejnému zdravotnímu pojištění občanů ČR. Takové zdravotní pojištění nenabízí cizincům žádná jiná komerční pojišťovna a díky němu všichni Vietnamci zde žijící mohou mít stejnou zdravotní péči, jako mají občané ČR. Možnost platby pojistného i čtvrtletně a možnost využití přes 4500 smluvních zdravotních zařízení v celé ČR jsou tím, co jste vyžadovali, co ke zlepšení svého života a životních jistot opravdu potřebujete. Nyní konečně máte možnost mít stejnou zdravotní péči, jako mají občané České republiky!" Velký potlesk dokázal, že tento dárek udělal velkou radost nejen přítomným Vietnamcům, ale zaujal i hosty. Prospekt zdravotního pojištění Exclusive obdržel i velvyslanec VSR j.e. Truong Manh Son, ale také vedoucí Centra na podporu integrace cizinců v Pardubickém kraji Mgr. Ivona Baklíková.

Díky vynikajícím kulturním vystoupením i výbornému pohoštění tradičními vietnamskými novoročními pokrmy byli účastníci oslavy naprosto spokojeni a atmosféra v sále byla velmi přátelská. V průběhu akce a hlavně na závěr byl předseda ČVS Marcel Winter požádán o účast na společných fotografiích. Vietnamcům v Pardubicích se oslava Nového Lunárního roku opravdu vydařila, což dokázala i přítomnost kamery VNA - Vietnamské tiskové agentury, která i předsedu ČVS požádala o rozhovor. Po návratu nám předseda ČVS Marcel Winter prozradil: "Vietnamští "Pardubičáci" byli perfektní a jsme opravdoví přátelé. Dokonce jsem měl možnost na této oslavě osobně poznat některé ze svých 1190 vietnamských přátel co mám na Facebooku, což mne fakt moc příjemně překvapilo. Věřte mi, že má pochvala vietnamským "Pardubičákům" je významná, protože já jsem totiž rodilý Hradečák."

www.cvs-praha.cz

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3