INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Meet Magento_1Budovat úzké partnerství a rozvíjet nové marketingové strategie vedoucí k růstu podnikání. Takové jsou cíle nově vzniklého Koruna Business Clubu, který založila společnost NEKLO. Cílem klubu je vytvořit neformální komunitu, která se bude pravidelně scházet jednou za měsíc. „Jsme prvním byznysovým klubem se zaměřením na e-commerce trh. Našimi členy jsou významní zahraniční podnikatelé, kteří jsou ochotni se podělit o své zkušenosti,“ říká Maxim Mironěnko, COO společnosti NEKLO. První oficiální setkání klubu, na kterém vystoupí řada zahraničních spíkrů, proběhne 9. listopadu v pražském hotelu Amarilis.

Přidanou hodnotou nově vzniklého Koruna Business Clubu má být sdílení poznatků ze zahraničního e-commerce prostředí s lokálním. „Do Prahy budeme zvát odborníky z celého světa, například špičkové experty z amerických firem. Místní členové z řad našeho klubu s nimi mohou navázat spolupráci a dozvědět se více o trendech v zahraničí,“ popisuje Mironěnko záměry Koruna Business Clubu, který chce nalákat zejména vlastníky, manažery a další zástupce českých e-shopů a s nimi spojených služeb.

Ústředním tématem zahajovacího setkání klubu, které se bude konat 9. listopadu, je předvánoční nakupování na internetu. V prosinci se diskuse zaměří na péči o zákazníka a v lednu budou na pořadu platební systémy v České republice. „Pokaždé vystoupí dva až čtyři zahraniční spíkři. Možnost prezentovat publiku své výsledky dostanou také čeští odborníci. Důraz budeme klást na networking,“ ujistil Mironěnko ze společnosti NEKLO, která letos na jaře organizovala první českou konferenci Meet Magento.

Mezinárodní konference pro podnikatele a vývojáře věnovaná Magentu, nejpopulárnější e-commerce platformě, propojuje tisíce obchodníků, vlastníků internetových obchodů a IT profesionálů. V letošním roce poprvé zavítala do Prahy a přilákala více než 150 návštěvníků z 10 zemí světa. „Po skončení Meet Magento jsme od účastníků dostali zpětnou vazbu, že v Česku chybí akce, na které by bylo možné se pravidelně setkávat se zahraničními odborníky a vyměňovat si zkušenosti. Právě proto jsme se rozhodli založit tento privátní klub,“ vysvětluje Mironěnko.

První setkání Koruna Business Clubu se uskuteční 9. listopadu 2016 v hotelu Amarilis.

Na akci se můžete registrovat na webu http://korunaclub.cz/

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3