INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Skupina UniCredit opět výrazně uspěla v soutěži prestižního časopisu Euromoney o nejlepší banku v oblasti řízení finančních toků (Best Cash Management Bank). Získala vítězství v šesti zemích střední a východní Evropy včetně České republiky. UniCredit Bank Czech Republic získala toto ocenění již podruhé za sebou.

Dalšími zeměmi, kde skupina UniCredit uspěla, jsou Rakousko, Bosna a Hercegovina, Rumunsko, Srbsko a Slovinsko.

Na tomto hodnocení je obzvlášť cenný fakt, že rozhodují hlasy konkrétních klientů bank. Vítězství je tedy důkazem vysoké spokojenosti klientů a také vysoké kvality služeb poskytovaných v rámci skupiny UniCredit. Průzkumu se zúčastnilo více než 17 tisíc mezinárodních společností.

"Opět jsme obhájili silné postavení naší banky v oblasti firemního bankovnictví. Jsem rád, že klienti naše služby dlouhodobě oceňují a jako výraz kvality a spokojenosti je i jejich hodnocení, které nám dopomohlo již podruhé k vítězství a získání ocenění jako nejlepší Cash Management banky v ČR," řekl po ohlášení výsledků Tomáš Hron, ředitel Global Transaction Banking UniCredit Bank.

Není to první ocenění, které letos skupina UniCredit získala. Aktuální hlasování klientů jen potvrdilo názor odborné poroty časopisu Euromoney. UniCredit byla letos odborníky oceněna jako:

 

  • Nejlepší banka pro řízení finančních toků (Cash Management) v zemích střední a východní Evropy (CEE) - UniCredit zavedla v loňském roce v celé své síti více než 50 platebních a inkasních produktů a tempo inovace v řízení finančních toků v zemích střední a východní Evropy bude bankou udrženo i v roce 2013

 

  • Nejlepší banka pro financování projektů ve střední a východní Evropě (CEE) - UniCredit neustále vykazuje nejvyšší stupeň geografické diverzifikace veškerého financování projektů zaměřeného na střední a východní Evropu, poskytuje úvěry na financování projektů v celkem sedmi zemích včetně Polska, Turecka a Ruska a na trzích v zemích jako je Bulharsko, Slovensko, Rumunsko a Česká republika.

 

  • Nejlepší banka v Itálii – Během posuzovaných 12 měsíců UniCredit poskytla půjčky v hodnotě 20,6 miliard dolarů. Její tržní podíl se tak přiblížil úrovni 20 %, což je dvojnásobně víc ve srovnání s největším konkurentem na trhu.

 

  • Nejlepší banka v Rakousku – UniCredit Bank Austria je jedinou velkou rakouskou bankou, která od začátku finanční krize nevykázala žádné ztráty ani neobdržela žádnou státní pomoc.

 

  • Nejlepší banka v Bosně a Hercegovině – Růst a ziskovost byly zachovány i v prvním čtvrtletí roku 2013 a banka klade důraz na inovace, aby tak zajistila další silný výsledek za rok 2013

 

„Tato ocenění nás velmi potěšila – potvrzují komplexnost naší nabídky služeb i vysoké nasazení našich týmů. Cash Management patří ke klíčovým službám pro naše mezinárodní klienty, kteří podnikají ve střední a východní Evropě, a skupina UniCredit vynakládá velké úsilí, aby vždy nabízela řešení šitá na míru jejich potřebám. Potvrzuji, že budeme naši nabídku a servis v této oblasti nadále rozvíjet a zdokonalovat,“ uvedl Gianfranco Bisagni, ředitel divize UniCredit firemního a investičního bankovnictví regionu CEE.

Více informací na  www.euromoney.com.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3