INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

 V letošním třetím čtvrtletí vzrostl objem spotřebitelských úvěrů poskytnutých mBank meziročně o 45 % a objem hypotečních úvěrů o 23 %. Celkově vzrostly čisté bankovní výnosy téměř o 25 %, třetí kvartál byl zároveň ve znamení příprav nové obchodní a marketingové strategie.

mBank pokračovala ve třetím čtvrtletí tohoto roku ve stabilním růstu, její čistý bankovní výnos meziročně stoupl o 23 % a dosáhl celkové částky 182,4 milionu korun. Objem spotřebitelských úvěrů vzrostl dokonce o 45 % a objem hypotečních úvěrů stoupl o 23 %.

Ve třetím čtvrtletí jsme se zaměřili především na přípravu nové obchodní a marketingové strategie, kdy chceme ještě letos představit novinky v těchto oblastech. Zároveň jsme oslavili sedmý rok úspěšného působení na českém trhu, a jako dárek pro klienty jsme připravili oblíbenou akci „Přiveď nového klienta“, během které mohli naši klienti získat odměnu za doporučení nového zákazníka,“ uvádí Przemysław Kłobut, CFO mBank pro ČR a SR a vedoucí slovenské organizační složky.

Aktuálně mBank poskytuje služby 516 tisícům klientů, oproti minulému kvartálu je to o 3 % více, meziročně jde o nárůst téměř o 10 %. Za úspěchem stojí nejen otevřený přístup k zákazníkům, transparentnost či cenová politika banky, ale zejména atraktivní nabídka produktů a inovativní technologická řešení v oblasti bankovních služeb.

Proto nepřekvapí, že ve třetím čtvrtletí v osmém kole testu neúčelových bankovních úvěrů, který provádí Bankovnipoplatky.com s agenturou MindBridge, mBank opět potvrdila, že její mPůjčka patří mezi nejvýhodnější. Kromě garantované a současně nejnižší úrokové sazby na trhu 9,9% p. a. jsou hlavní výhodou mPůjčky také nulové poplatky za vedení a vyřízení úvěrového účtu a nulové poplatky za mimořádné splátky nebo předčasné splacení. Úspěchy slaví také mHypotéka Light, která nabízí garantovanou úrokovou sazbu aktuálně začínající na 2,09% p. a.

Dynamický růst Nové mBank by měl být ve čtvrtém čtvrtletí mimo jiné podpořen představením novinky v oblasti bankovních technologií.

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3