INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

teleskop

Konsorcium italských stavebních společností, vítěz tendru na výstavbu obřího teleskopu v Chile, poptává v ČR výrobky z elektrotechnického, stavebního a strojírenského sektoru. Projekt výstavby se bude realizovat v příštích letech a bude sestávat z předkvalifikační fáze: sestavení uzavřeného seznamu dodavatelů (do jara 2017), dále oslovením společnosti z vendor listu formou tendrů (2017-2018) a ze samotné realizace, která má být ukončena do roku 2024. Italské konsorcium zajišťuje výstavbu báze kupole a její konstrukce.

Účastnit se mohou české firmy - výrobci – ideálně se zkušenostmi ze zahraničí (účast na podobných projektech v minulosti by byla samozřejmě výhodou), hlavni sektory, v nichž jsou subdodávky poptávány jsou strojírenství, elektrotechnika a stavebnictví, ale i další obory. Celkem se jedná o 89 položek, které jsou uvedeny v přiloženém seznamu (ponecháváme v angličtině). Šanci mají výrobci oceli, firmy dodávající čerpadla, kompresory, komponenty do staveb, kabely, osvětlení, které musejí odolávat zemětřesení, protipožární technika apod. Projekt NENÍ určen pro zprostředkovatele či distributory výrobků, ale pro výrobce či firmy, které zajišťují výrobu z větší části v ČR.

Zahraniční firma požaduje poskytnutí profilu firmy (s prezentací) a seznamu referencí (nestačí odkaz na webové stránky), na jejichž základě provede prvotní screening a vyhodnotí, zda má společnost předpoklad po zařazení do listu seznamu dodavatelů. Požadované dodávky a možnosti zapojení českých firem
Po oslovených firmách se žádá, aby dokázaly požadované výrobky a komponenty nejen dodat ve vysoké kvalitě, ale též garantovaly jejich fungování ve vysoce náročných klimatických podmínkách a byly též schopny zajistit několikaletý garanční servis. Ve smlouvě se bude nutno zavázat se ke garanci dodávaných komponent na 5 až 15 let.

Jde o 89 nejrůznějších položek, které je potřeba k výstavbě tohoto teleskopu - ocelové konstrukční prvky, mechanické, elektrické, hydraulické, kabely, hadice, ventily, klimatizace, chlazení, kompresory, generátory, transformátory, nádrže a tlakové nádoby, regulace, podlahy, okna, dveře, osvětlení a mnoho dalších.
Podrobnosti o projektu jsou v příloze.

Zájemci pošlou svůj profil + prezentaci + reference nejpozději do 17.1.2017 ing. Ševčíkovi.
Doporučujeme připojit k výše uvedeným dokumentům dopis s argumentaci, proč má firma předpoklady se projektu zúčastnit).

  • Země zadání: Itálie
  • Země určení: Chile
  • Datum zveřejnění poptávky: 05.01.2017
  • Poptávka je platná do: 17.01.2017
  • Referenční číslo: PO201700026

Průmyslové obory:

 Ostatní

  • Obráběné komponenty a konstrukce z kovů
  • Elektronika a elektrotechnika
  • Strojírenství - výroba strojů a techniky
  • Stavebnictví a stavební materiály

 

Kontaktní informace:

 

  • Kontaktní osoba: Ing. Ševčík Bohumil, exportní konzultant
  • Telefon: +420224907515
  • Mobil: +420725732399
  • E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3