INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Plasmacluster 3Známe to všichni. Často vyhazujeme z ledničky potraviny jenom proto, že jsme je nestihli včas spotřebovat. Zejména čerstvé potraviny se rychle zkazí nebo zplesniví. Kdyby vydržely déle, ušetřili bychom ročně tisíce korun. Technologie Plasmacluster společnosti SHARP to umožní. Potraviny uchová déle čerstvé, a zabrání tak zbytečnému plýtvání. Vyzkoušeli jsme to za vás. Hroznové víno vydrželo chutné a šťavnaté déle než měsíc, bez stopy po plísni nebo hnilobě. Jak dlouho by vydrželo ve vaší ledničce?

Na kvalitu potravin dnes klademe mnohem větší důraz než kdykoliv předtím. Prvním krokem je samozřejmě nákup kvalitních surovin. V případě, že je nespotřebujete okamžitě, má na jejich stav a obsah výživných látek výrazný vliv také uskladnění. A zde mohou pomoci chladničky SHARP. Zaručí spolehlivý provoz a celou řadu pokročilých technologií, díky nimž zůstane vaše jídlo čerstvé déle, než jste byli doposud zvyklí.

 sharp logo

Dlouhotrvající čerstvost

Hybridní chladicí systém pomáhá zachovat přirozenou strukturu potravin na dlouhou dobu. Zároveň brání jejich vysušení. Plasmacluster zpomaluje růst bakterií a plísní. Vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé, přirozeně chutné a zachovají si maximální nutriční hodnotu. Iontový generátor Plasmacluster vylučuje kombinaci kladných a záporných iontů, které se jinak volně vyskytují v přírodě. Zabraňují rozšíření některých druhů plísní, čímž zlepšují hygienické podmínky uvnitř chladničky.

Bez pachu i námrazy

Samostatné chladící zásuvky s teplotou 0 stupňů Celsia zajistí, že i ty nejnáročnější potraviny, jako jsou ryby a maso, zůstanou dlouho čerstvé. Pohlcovač zápachů chrání potraviny i spotřebič před načichnutím nepříjemnými pachy. Funkce No Frost zamezí tvorbě námrazy.

Praktické a energeticky šetrné

Pokud pořhigh-6-7izujete ledničku do menší nebo složitější kuchyně, může se vám stát, že budete muset zjišťovat, zda je u vámi vybrané chladničky vůbec možné přehodit mechanizmus otevírání dveří z pravé strany na levou. Jako univerzální řešení vám SHARP nabízí šest modelů chladniček s dvojitým otevíráním dveří. Získáte tak pohodlný přístup k obsahu chladničky z obou stran a spotřebič tak můžete pohodlně používat i ve velmi malé kuchyni. SHARP nabízí výrobky s dvojitým otevíráním dveří v objemové kapacitě 366 litrů a 326 litrů a v několika barvách (černá, béžová a nerez). I přes řadu pokročilých technologií zůstává energetická náročnost v nejvyšší třídě A++, resp. A+.

 

Prozáří každou kuchyni

Chladničky a mrazničky SHARP s dvojitým otevíráním dveří se pyšní příjemným moderním designem a vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Energeticky účinný osvětlovací systém LED zajištuje kvalitní osvětlení interiéru chladničky. LED diody umístěné v přední části zajistí vynikající osvětlení celého vnitřního prostoru chladničky, bez ohledu na to, jak je plná.

Unikátní technologie

Iontová technologie Plasmacluster značky SHARP se používá také v čističkách a zvlhčovačích vzduchu, chladničkách, mrazničkách, víceúčelových zařízeních a v klimatizačních zařízeních nejen v budovách, ale například i v dopravních prostředcích. Plasmacluster dokáže eliminovat pyly a další škodlivé látky, absorbuje nečistoty a alergeny (pyl, prach, zvířecí chlupy nebo peří) a neutralizuje škodlivé viry. V současnosti se po celém světě používá více než 40 milionů zařízení vybavených generátorem Plasmacluster.

(red)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3