INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ústecká lanovka na výletní zámek Větruše bude od nového roku „jezdit“ na elektřinu, kterou jí dodá děčínská firma ARMEX ENERGY. Společnost vyhrála s nejlepší cenou ve výběrovém řízení. To organizoval ústecký dopravní podnik, který lanovku provozuje. ARMEX ENERGY bude lanovce, která ročně přepraví kolem 200.000 návštěvníků, dodávat elektřinu po celý rok 2015.  

„Lanovka na Větruši je jednou z nových dominant a zajímavých atrakcí města Ústí nad Labem, kterou ročně využívají desítky tisíc obyvatel a návštěvníků města. Jsme rádi, že našimi nízkými cenami elektřiny přispějeme k zlevnění jejího provozu,“ řekl ředitel ARMEX ENERGY Jan Nesměrák. ARMEX ENERGY bude lanovku zásobovat elektřinou po celý příští rok 2015.

Děčínská společnost ARMEX ENERGY patří s více než 30.000 zákazníků mezi přední dodavatele energií v Česku. Na rozdíl od většiny ostatních alternativních dodavatelů, k získávání nových zákazníků nevyužívá podomní prodejce, ale buduje vlastní kamenné pobočky, kterých má již čtrnáct.

ARMEX ENERGY dodává energie například do Žateckého pivovaru, pardubického pivovaru Pernštejn, do společností Elite, Czech Aerosol či proslulé české obuvnické firmy Botas. Letos již firma získala několik tisíc nových zákazníků. Tržby společnosti se loni pohybovaly na úrovni 1,2 miliardy korun.

(tz)

 

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3