INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Logo RigiStabilVe dnech 11. – 14. 2. 2015 máte jedinečnou možnost navštívit 10. Mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů - úzce specializovaný veletrh, který si během své historie vybudoval pozici č. 1 na veletržním poli v ČR v oblasti dřevostaveb. Veletrh Dřevostavby oslaví deset let existence a jubilejní ročník přinese stejně jako ročníky minulé rozmanitý doprovodný program, který je určen pro odborníky i laiky. Program konference pružně reaguje na aktuální trendy v oblasti dřevostaveb. Každý výstavní den se doprovodný program dotýká nejdůležitějších témat architektury, konstrukcí, technologií, úspor energií a financí, potřebných k realizaci stavby.

RigiStabil: Ideální řešení pro dřevostavby

Sádrokartonová konstrukční deska RigiStabil přidala k tradičním vlastnostem klasického sádrokartonu nové a zcela revoluční vlastnosti. Nižší hmotnost desky, snadná instalace a ekonomická výhodnost udělá radost jak investorům tak i montážníkům. RigiStabil je díky moderní receptuře sádrového jádra a díky novému speciálnímu kartonu mnohem pevnější a odolnější. Deska se vyznačuje také mnohem vyšší houževnatostí a nosností. RigiStabil spolehlivě unese konzolově až 80 kg, což ji činí použitelnou v prostorách, kde jsou vyšší zátěžové nároky. Oproti klasickým sádrokartonům je RigiStabil možné využít i ve vysoce vlhkém prostředí. Výsledná kombinace inovačních zásahů posunula využití sádrokartonu do oblastí, kam dosud dosáhly jen homogenní materiály. Konstrukční sádrokartonovou desku RigiStabil je tedy nyní již možné použít dokonce i pro nosné konstrukce nebo ve vnějším prostředí. Sádrokartonová deska RigiStabil disponuje díky svému konstrukčnímu řešení širokou škálou použití:

 -  Určená do nosných i nenosných konstrukcí nejen v dřevostavbách

-   Vhodná pro příčky, předstěny, podhledy a podkroví na dřevěných latích i kovových profilech

-   Pevná, odolná, snadno manipulovatelná, k použití i v prostorách se zvýšenou vlhkostí a s požadavky na vyšší požární  odolnost

-   Určená pro zavěšování těžších předmětů – spolehlivě unese konzolově až 80 kg (např. kuchyňskou závěsnou linku, skříňky apod.)

-   Lze ji využít i ve vnějším prostředí

Zátěžový test

Na stánku společnosti Rigips budete mít možnost vyzkoušet novou desku RigiStabil v praxi. Zátěžový test si mohou vyzkoušet opravdu všichni a přesvědčit se tak o nosných vlastnostech RigiStabilu, se kterým je možné řešit konstrukce se zvýšenými požadavky na mechanickou odolnost.

125 kgZátěžový test desky RigStabil

V zavěšování těžších předmětů předčí RigiStabil v mnoha případech i sádrovláknité desky, neboť spolehlivě unese konzolově až 80 kg při použití vhodných kotevních prostředků, což nalezne uplatnění především při instalaci kuchyňských linek nebo jiných úložných zařízení. Přijďte se přesvědčit sami! Více na www.rigips.cz, www.drevostavby.eu

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3