INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

aHolešovská společnost ELKO EP se po zkušenostech s čínskou produkcí rozhodla vyvinout a začít vyrábět vlastní LED žárovku. Nejedná se přitom o obyčejnou LED žárovku, jakých jsou na trhu tisíce, ale o stmívatelnou barevnou (RGB – red, green, blue) žárovku, která umožňuje namixovat z červených, zelených a modrých čipů prakticky jakoukoliv barvu. Ovládat novou LED žárovku je možné i přes bezdrátový dálkový ovladač nebo chytrý telefon či tablet. Vzhledem k vysoké a stabilní kvalitě poskytuje ELKO EP na žárovku pětiletou záruku.

„Výrobci z Jihovýchodní Asie nedokáží, podle našich zkušeností, vyrobit LED žárovku v požadované vysoké kvalitě. Proto jsme se rozhodli zahájit vlastní produkci LED RGB žárovek, které jsou v porovnání s čínskými o něco dražší, ale fungují spolehlivě a můžeme na ně proto poskytnou záruku pět let,“uvedl Boris Kamenický, produktový manažer ELKO EP.

Světelný tok LED žárovky od ELKO EP je až 550 Lm. Jde tedy o velice výkonný světelný zdroj s příkonem 9 W a životností 30.000 hodin. Jas lze nastavit v rozsahu 0 až 100 %. Žárovky jsou rovněž součástí startovací sady „Hra světel“, kterou lze koupit přes Alza.cz nebo Datart. Sadu je možné postupně rozšiřovat o další prvky bezdrátové instalace pro chytré domy.

V sortimentu je rovněž pouze bílá varianta LED žárovky, která umožňuje míchat barvu bílé od teplé po studenou. Výhodou takové žárovky je nejen další úspora elektrické energie vycházející z jejího stmívání, ale odpadá nutnost kupovat stmívač zvlášť, protože je již zabudovaný uvnitř žárovky.

„Výhod nových LED žárovek od naší společnosti využil i nový hotel Doha Marriott Hotel v Kataru, který instaloval více než 1200 kusů těchto žárovek přímo do lampiček hotelových pokojů. Úspora na stmívačích a jejich instalacích se pohybuje v řádu desetitisíců EUR,“ doplnil Boris Kamenický.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3