S příchodem nového šéfkuchaře Jiřího Svobody do hotelu Hoffmeister přicházejí i nové gastronomické trendy, které se řídí moderním životním stylem a jsou jeho základem. Hotel Hoffmeister představuje několik novinek.
Nový gastronomický koncept se opírá o nové trendy evropské kuchyně, jak po chuťové, tak i vizuální stránce. Jeho nositelem je Jiří Svoboda, talentovaný a nadšený mladý šéfkuchař. Hotel Hoffmeister, to je vzdušný a stylový interiér a pravidelné speciální nabídky, které se tvoří dle gastronomického kalendáře. Snídaňové menu je obohacené o bio produkty regionálních dodavatelů.
„Pravidelně sleduji moderní životní styl a dle požadavků hostů měním nabídku svých jídel. Suroviny vybírám dle sezonnosti, tím se zajistí jejich čerstvost a vysoká kvalita. Stejně tak sleduji i zdraví prospěšné složky pro udržení dobré kondice. Mám rád nové technologie při úpravě potravin a vždy se věnuji zásadám správné výživy. Mým cílem je vytvoření zdravé zážitkové gastronomie, která přinese požitek nejen z konzumace jídla, ale i pocit trendy životního stylu,“ vysvětluje šéfkuchař Jiří Svoboda.
Výběr z nového menu
Tartare z tuňáka se salátkem z mořských řas wakame a wasabi pěnou
Filátko ze sivena na lůžku z vodnice a zelené čočky s estragonovou omáčkou
Panenka z přeštického čuníka s pohankou, mangoldem a omáčkou z hrubozrnné hořčice
Čokoládové suflé s malinovou omáčkou
O hotelu Hoffmeister
Hotel Hoffmeister je pětihvězdičkový butikový hotel s dlouholetou rodinnou tradicí, inspirovaný romantikou a klasikou staré Prahy. Centrum Prahy a všechny její historické památky – Staré Město, Pražský hrad a Karlův most jsou dostupné příjemnou procházkou. Všechny pokoje a suity jsou situovány v několika propojených budovách, což je charakteristickým rysem architektury butikových hotelů.
Restaurant Ada hotelu Hoffmeister nabízí moderní evropskou kuchyni ovlivněnou moderními trendy životního stylu. Šéfkuchařem se nově stal Jiří Svoboda. Restaurace je otevřena denně od 7 do 22:30 hodin.