INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

4 copyS příchodem nového šéfkuchaře Jiřího Svobody do hotelu Hoffmeister přicházejí i nové gastronomické trendy, které se řídí moderním životním stylem a jsou jeho základem. Hotel Hoffmeister představuje několik novinek.

Nový gastronomický koncept se opírá o nové trendy evropské kuchyně, jak po chuťové, tak i vizuální stránce. Jeho nositelem je Jiří Svoboda, talentovaný a nadšený mladý šéfkuchař. Hotel Hoffmeister, to je vzdušný a stylový interiér a pravidelné speciální nabídky, které se tvoří dle gastronomického kalendáře. Snídaňové menu je obohacené o bio produkty regionálních dodavatelů.

„Pravidelně sleduji moderní životní styl a dle požadavků hostů měním nabídku svých jídel. Suroviny vybírám dle sezonnosti, tím se zajistí jejich čerstvost a vysoká kvalita. Stejně tak sleduji i zdraví prospěšné složky pro udržení dobré kondice. Mám rád nové technologie při úpravě potravin a vždy se věnuji zásadám správné výživy. Mým cílem je vytvoření zdravé zážitkové gastronomie, která přinese požitek nejen z konzumace jídla, ale i pocit trendy životního stylu,“ vysvětluje šéfkuchař Jiří Svoboda.

Výběr z nového menu

       Tartare z tuňáka se salátkem z mořských řas wakame a wasabi pěnou

       Filátko ze sivena na lůžku z vodnice a zelené čočky s estragonovou omáčkou

       Panenka z přeštického čuníka s pohankou, mangoldem a omáčkou z hrubozrnné hořčice

       Čokoládové suflé s malinovou omáčkou

O hotelu Hoffmeister

Hotel Hoffmeister je pětihvězdičkový butikový hotel s dlouholetou rodinnou tradicí, inspirovaný romantikou a klasikou staré Prahy. Centrum Prahy a všechny její historické památky – Staré Město, Pražský hrad a Karlův most jsou dostupné příjemnou procházkou. Všechny pokoje a suity jsou situovány v několika propojených budovách, což je charakteristickým rysem architektury butikových hotelů.

Restaurant Ada hotelu Hoffmeister nabízí moderní evropskou kuchyni ovlivněnou moderními trendy životního stylu. Šéfkuchařem se nově stal Jiří Svoboda. Restaurace je otevřena denně od 7 do 22:30 hodin.

 

 

Slovo ke dni

  • Bez předsevzetí? Bez cíle?

    Mnoho z nás na novoroční předsevzetí zanevřela. Nedivím se. Vždycky, když si nějaké dávám, nakonec jsem z něj vystresovaná. Jednoduše proto, že si do hlavy člověk vtiskne slovo musím. O to víc mám chuť na čokoládu, ke které bych začátkem ledna neměla ani přivonět. O to víc mě rozčiluje, že v jógovém studiu je každé úterý pořádná zima a vlastně se mi tam vůbec nechce. A tak jsem nad předsevzetími zlomila hůl. Takhle to prostě nemá smysl. Teď to dělám jinak. Sepisuju si cíle. A každý den, podle zásad Čtyř dohod, velmi inspirativního filozofického díla, dělám to nejlepší, co v daný moment mohu. Ne více, ne méně. Tak, aby mi činila každá moje volba radost. Slovo musím jsem vygumovala ze scénářů, které si v hlavě vytvářím. A nahradila je pocitem hřejivého potěšení, kdy je srdce, mysl i čin v rovnováze. A tak si jógu zacvičím doma, pěkně v...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Prosinec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partneři plus:

 
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3