INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Mít všechny své finanční aktivity pod jednou střechou se vyplácí. Vědí to i podnikatelé, kteří mají u ČSOB zřízeno Podnikatelské, Firemní nebo Obchodní konto. Již více než rok si k němu mohou pořídit osobní ČSOB Aktivní konto, a to s četnými výhodami a zcela zdarma. Tato nabídka se u firemních klientů setkala s mimořádným úspěchem.

„Z průzkumů nám vyplynulo, že klienti oceňují společnou obsluhu pro firemní a osobní finance. Díky atraktivní nabídce Aktivního konta zdarma se zvýšil zájem klientů o osobní účty více než dvojnásobně oproti období před uvedením této nabídky," řekla Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB. Obecně se ukazuje, že klienti se soukromým i podnikatelským účtem ve stejné bance jsou až o třetinu spokojenější.

Díky Aktivnímu kontu klient zdarma získá četné výhody nejen pro sebe, ale i pro svoji rodinu. Mezi hlavní výhody patří dostatečný počet nejčastěji využívaných plateb zdarma, embossovaná platební karta pro majitele účtu i partnera nebo možnost kontrolovat veškeré dění na účtu prostřednictvím e-mailu nebo SMS zpráv. Ke kontu je možné pořídit například Rodinný balíček s rozšířeným počtem transakcí.

Aktivní konto Vám přináší:

• jednoduchou a pohodlnou obsluhu účtu prostřednictvím běžného účtu v Kč

• přehledné informace o platbách v měsíčních výpisech z účtu a v případě elektronických výpisů navíc slevu z poplatku za vedení účtu

• pohodlné nakupování díky 2 mezinárodním platebním kartám VISA Classic pro majitele a partnera

• bezpečné nákupy díky pojištění platební karty pro majitele proti ztrátě a krádeži

• možnost zřízení ČSOB Kreditní karty

• možnost povoleného přečerpání účtu

• stálý přehled o Vašich financích díky ovládání účtu přes počítač, mobilní nebo klasický telefon (ČSOB Elektronické bankovnictví)

• možnost platit dle Vašich potřeb díky:

• 10 odchozím a 5 příchozím platbám

• 5 inkasům (vč. SIPO)

• 5 výběrům z bankomatů

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3