INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Stávající i noví klienti UniCredit Bank si mohou od 20. července nově sloučit své úvěry, kontokorenty a kreditní karty do jedné výhodnější PRESTO Půjčky – sloučení úvěrů a navíc kromě úspory získají ihned odměnu ve výši 3 000 Kč. Nabídka platí pro všechny žadatele, jejichž hodnota sloučených úvěrů přesáhne částku 100 000 Kč (bez poplatků za předčasné splacení), zvolí dobu splácení nové půjčky minimálně 60 měsíců a sjednají si pojištění schopnosti splácet spolu s aktivně užívaným účtem v UniCredit Bank, na který jim bude odměna ve výši 3 000 Kč připsána.

„Odměnu ve výši 3 000 korun vyplatíme klientům přímo na jejich účet vedený u naší banky. Nejedná se tedy o žádné slevy na další produkty či služby ani slevové poukázky k partnerským prodejcům, ale hotovost, kterou mohou klienti okamžitě využít prostřednictvím svého účtu na cokoli, například na velký rodinný výlet," řekl Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

V jednoduchosti je krása a sloučení úvěrů u UniCredit Bank je opravdu snadné. Banka navíc hradí za klienta i sankční poplatky za předčasné splacení uplatňované původními věřiteli slučovaných úvěrů.

„Požádat o PRESTO Půjčku – sloučení úvěrů mohou klienti i prostřednictvím bankovního e-shopu UniCreditShop.cz bez nutnosti navštívit pobočku. Klienti tak šetří nejenom svůj čas, ale zbaví se i případného ostychu z osobního jednání o svých půjčkách," popsal Darek Filip další benefit, kterým jde UniCredit Bank vstříc požadavkům některých klientů.

PRESTO Půjčku lze použít na cokoliv bez dokládání účelu. V případě sloučení úvěrů lze využít limit pro online žádost do 250 000 Kč, v pobočce až do 600 000 Kč. Do výše 250 000 Kč není ani zapotřebí spolužadatele. Úvěr lze zcela či zčásti splatit předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Splácení PRESTO Půjčky lze rozložit až na 84 měsíců.

PRESTO Půjčka a internetová aplikace Splátkomat.cz byly v uplynulém roce jedním z prvních produktů na českém finančním trhu nabízejícím optimalizaci úvěrového zatížení. Již v roce 2011 získala UniCredit Bank druhé místo v soutěži WebTop 100 o nejlepší „microsite" aplikaci, jako jediná finanční instituce na českém trhu. Splátkomat.cz umožňuje sloučit úvěry (osobní/spotřebitelské úvěry, kreditní karty, kontokorenty) do jedné výhodnější PRESTO Půjčky – sloučení úvěrů.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3