V roce 2010 firma začala s rekonstrukcí a modernizací stávajícího objektu, kdy byla kompletně přestavěna původní výroba a přistavěna nová výrobní část. V květnu 2012 byl celý nový provoz zkolaudován. Současný provoz odpovídá nejmodernějším požadavkům a kriteriím pro výrobu masných výrobků a masa.
V letošním roce firma obhájila certifikaci na výrobu a prodej produktů BIO.V současnosti nakupuje od vybraných regionálních dodavatelů bio hovězí maso,které cíleně nabízí ve svých prodejnách. Do budoucna je úvaha tento prodej cíleně navýšit, protože je o tyto produkty ze strany zákazníka zvýšený zájem.
Hlavním výrobním programem firmy jsou tepelně opracované masné výrobky a speciality z masa s vysokým podílem ruční odborné práce, jako jsou například párky a klobásy v přírodním střívku, uzená masa, vařená výroba. Receptury a výrobní postupy jsou postaveny na tradičních principech řeznického řemesla, kde je hlavním cílem vyrobit a nabídnout zákazníkovi čerstvý a poctivý originální výrobek s vysokým podílem masa.
V současné době má firma cca 40 zaměstnanců, dvě vlastní prodejny a jídelnu.Firma má 100 % český kapitál a je vlastněna rodinou Hajšo. Filosofií firmy i nadále zůstává spokojený zákazník, který ví, co kupuje a rád se pro produkty firmy Hajšo vrací.
(tz)