INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Společnost Ježek software, která zaujímá přední místo na českém trhu s účetními programy, uvádí v těchto dnech na trh novou generaci programů DUEL A STEREO. Obě vývojové řady – DUEL 9 a STEREO 21 – obsahují nejen všechny legislativní změny platné od počátku letošního roku, ale jsou navíc vylepšeny o řadu nových funkcí, zvyšujících uživatelský komfort.

Stěžejní úpravy zapracované do obou nových verzí programů jsou definovány legislativními změnami v oblasti daní a mezd. Nová generace DUELu i STEREA si tak bez problémů poradí například se změnami daně z přidané hodnoty nebo novinkami v sociálním pojištění a důchodovém spoření. „Jelikož byla definitivní podoba DPH schválena až těsně před koncem roku, nebylo dlouho jisté, jak se bude DPH v roce 2013 zpracovávat. Museli jsme se tedy programátorsky připravit i na další varianty a počkat, kterou z nich nakonec použijeme. Počítali jsme i s variantou, že bychom zapracovali do obou programů možnost výběru a uživatel by si zvolil sám podle aktuální situace," vysvětluje Tomáš Ježek, ředitel Ježek software.

Mezi nové funkce v programu DUEL patří možnost kompletního zpracování souběhu příjmů (včetně daní a sociálního pojištění), a to i pro společníky, kteří zastávají jednatelské funkce. Kompletně byla přepracována cenotvorba ve skladech, která umožňuje díky dvouprůchodovému algoritmu tvorbu jakékoli ceny na kterémkoli skladě, a to vše se zohledněním cizích měn. Výrazně byl zvýšen uživatelský komfort při zpracování účetních výkazů a zapracováno bylo přes 400 dalších novinek. Úpravy byly promítnuty také do více než šesti set tiskových sestav.

STEREO je dosovskou aplikací a dosud fungovalo převážně na starších typech operačních systémů. Nová verze 21 je upravena pro provoz v prostředí DosBox a umožňuje účtování i v 64 bitových operačních systémech nižší licence. Byla rozšířena podpora spolupráce s moderními technologiemi, jako je např. zálohování na USB, používání MS Office nebo PDF formátů a další.

„Vždy nám jde o to, aby změny, které programech provádíme, vycházely z potřeb a požadavků uživatelů našich programů a nejednalo se o ‚umělou' změnu. Jsme také v pravidelném kontaktu s našimi zákazníky a provádíme mezi nimi cílené průzkumy. V případě větších zásahů do programů nám někteří z nich dokonce pomáhají testovat tyto úpravy v praxi," doplňuje Ježek.

O společnosti

Společnost Ježek software s.r.o. je předním českým výrobcem účetních programů. Její produkty STEREO a DUEL jsou na špičkové úrovni a aktivně je využívá více než deset tisíc zákazníků po celé republice. Při vývoji programů společnost pružně reaguje na legislativní změny, ale i na posun IT technologií, takže jsou plně kompatibilní a aktuální. Společnost Ježek software vznikla v roce 1996, v současnosti má necelé dvě desítky zaměstnanců a její roční obrat činí přes 25 milionů korun.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3