INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Mobilní operátor U:fon, kterého od konce loňského podzimu provozuje společnost Air Telecom, a. s., nenabízí pouze dostupné mobilní datové a hlasové služby. Mezi jeho zákazníky jsou stále velmi oblíbené bezdrátové pevné linky. Počet prodejů pevných tarifů od U:fona jen za poslední tři měsíce vzrostl o významných 32 %.

Celkový počet pevných linek v ČR přitom trvale klesá. Oproti volání z mobilních telefonů, ale i nabídce „pevných“ hlasových služeb konkurence, jsou totiž domácí linky U:fona stále nejvýhodnější na českém trhu. Hlavními benefity jsou absence příplatků za hovor, nízké minutové sazby, tarifikace 60+1 a neomezené volání v síti U:fon zdarma.

Ačkoli celkový počet pevných linek v České republice od konce devadesátých let trvale klesá, v mnoha aspektech je mobilní telefony nemohou plně nahradit. Své místo tak pevné linky stále mají v domácnostech i ve firmách. Dokáže-li navíc operátor zákazníkům nabídnout zajímavé podmínky, mohou za volání ušetřit nemalé částky. Nejvýhodnější tarify pro domácí linky dlouhodobě nabízí U:fon.

Nabídka cílí zejména na zákazníky nad 45 let a drobné živnostníky, kteří si snadno spočítají potenciální úsporu za volání. Ta může ve srovnání s nejrozšířenější nabídkou konkurenčního provozovatele pevných linek v ČR dosáhnout řádů stovek až tisíců korun za rok (viz tabulka).

U:fon také nabízí nízkou cenu volání z pevné linky do mobilních sítí za pouhé 2 Kč za minutu. To je méně, než volání z mobilu na mobil u většiny paušálních mobilních tarifů nebo u akčních nabídek předplacených služeb. Nechybí ani štědrá porce volných minut, které mohou zákazníci čerpat také za volání do pevných sítí v třiceti zahraničních destinacích (např. Slovensko, Německo, Rakousko, Polsko, USA nebo Rusko).

„Nové tarify, které jsme připravili, opět dokazují, že pevné linky mají v naší nabídce své stálé místo. Svědčí o tom i naše prodejní čísla za poslední tři měsíce, která jdou proti obecnému trendu poklesu zájmu o tento typ služeb v České republice. Počet prodejů pevných tarifů od U:fona v tomto období totiž vzrostl o významných 32 %, proto je hodláme rozvíjet i v budoucnu,“ komentuje vývoj zájmu o bezdrátové pevné linky Martin Hes, předseda představenstva Air Telecom, a. s., vlastníka telekomunikačního operátora U:fon.

Přístroj nejen na doma

Další výhoda, kterou pevná linka U:fona zákazníkům nabízí, spočívá v samotném telefonním přístroji a použité CDMA technologii. Telefon nevyužívá klasickou pevnou přípojku, ale funguje bezdrátově v U:fonově síti. Díky tomu lze zřídit pevnou linku i v místech, kde není telefonní přípojka zavedena, například na chalupě. Cena CDMA telefonu k domácím linkám začíná od 1 Kč včetně DPH.

Domácí linka Mini

Jedná se o základní variantu „pevného“ hlasového tarifu. Je vhodná zejména jako doplněk ke klasickému mobilnímu telefonu, ze kterého si zákazníci vyřídí nejnutnější hovory. Delší telefonáty je pak s domácí linkou U:fona vyjdou mnohem levněji. Za měsíční poplatek 179 Kč s 20 volnými minutami do všech sítí v ČR vyjde volání na 2 koruny za minutu do mobilní sítě, na pevné linky pak na 80 haléřů. Obojí bez ohledu na denní dobu. V rámci sítě U:fon je volání zdarma. Samozřejmostí je vteřinové účtování po první minutě hovoru (tarifikace 60+1).


 

 

Domácí linka MINI

Úspora

Měsíční paušál

179 Kč

744 Kč / 1 rok

Počet volných minut v paušálu

20

984 Kč / 1 rok

Příplatek na každý hovor

0 Kč

6,05 Kč / každý hovor

Volání na mobil ve špičce / mimo špičku

2,02 Kč / 2,02 Kč / min.

4,64 Kč / 2,71 Kč / min.

Volání na pevnou ve špičce / mimo špičku

0,81 Kč / 0,81 Kč / min.

0,80 Kč / 0 Kč / min.

Úspory jsou vyčísleny oproti v České republice nejrozšířenější nabídce konkurenčního operátora.

 

Domácí linka Standard

Nejrozšířenější tarif v nabídce U:fona zákazníkům za 289 Kč za měsíc přináší celkem 200 volných minut - 100 volných minut volání do pevných sítí v ČR a dalších 100 volných minut vyhrazených pro volání do mobilních sítí v ČR. Sazby jsou stejné jako u tarifu Mini, tedy 2 Kč, respektive 80 haléřů za minutu s tarifikací 60+1. Ani zde zákazníci neplatí za hovory v rámci sítě U:fon a mohou volné minuty využít i na volání do zahraničí.

 

 

Domácí linka STANDARD

Úspora

Měsíční paušál

289 Kč

1 452 Kč / 1 rok

Počet volných minut v paušálu

100 + 100

9 924 Kč / 1 rok

Volání na mobil ve špičce / mimo špičku

2,02 Kč / 2,02 Kč / min.

4,64 Kč / 2,71 Kč / min.

Volání na pevnou ve špičce / mimo špičku

0,81 Kč / 0,81 Kč / min.

0,80 Kč / 0 Kč / min.

Úspory jsou vyčísleny oproti v České republice nejrozšířenější nabídce konkurenčního operátora.

Kompletní ceníky hlasových i datových služeb U:fon naleznete na těchto webových stránkách:

http://www.ufon.cz/cs/pro-zakazniky/cenik .

Více informací na http://www.ufon.cz nebo na našich kontaktech:

 O operátorovi U:fon

U:fon je český operátor, který od května 2007 nabízí rychlý a levný mobilní internet, bezdrátovou pevnou linku a digitální vysílačky. V červnu 2008 spustil i mobilní hlasové služby. V roce 2006 získal oprávnění k využívání frekvencí v pásmu 410-430 MHz, což mu umožnilo vybudovat celoplošnou CDMA síť. U:fon nabízí datové služby prostřednictvím technologií CDMA 2000 a EVDO revize A, jež je datovou sítí 3. generace srovnatelnou s UMTS/HSDPA. Od července 2010 nabízí operátor U:fon své hlasové a datové služby velkoobchodním způsobem a jako první tak umožnil vznik virtuálních operátorů v mobilních sítích v České republice. Více na stránkách http://www.ufon.cz.

O společnosti Air Telecom

Air Telecom, a. s., je od podzimu 2012 vlastníkem a provozovatelem sítě U:fon. Air Telecom patří do úspěšné celosvětové obchodní skupiny N&F Marketing Group, která se zabývá mimo jiné přímým a klasickým marketingem. Je také vlastníkem největší obchodní sítě v České republice a na trhu působí od roku 2002. Air Telecom plánuje v roce 2013 výrazně posílit své obchodní týmy na centrální i regionální úrovni a rozšířit své telekomunikační služby o produkty v síti GSM.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3