INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

DTGE9 16GB s hrKingston Technology Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, oznámila, že USB flash disk Kingston® DataTraveler® SE9 získal prestižní ocenění iF Product Design Award za rok 2013. Tyto ceny jsou celosvětově uznávány již více než 60 let jako známka úspěšného designu produktů z nejrůznějších kategorií. Společnost Kingston uvedené ocenění získala v kategorii „Počítače“.

Porota složená z odborníků vybrala letošního vítěze z celkem 3.011 podaných přihlášek.Před vynesením konečného rozhodnutí porota zvažovala design a kvalitu konstrukce, výrobní provedení a volbu materiálů společně se stupněm inovace, udržitelností rozvoje životního prostředí, funkčností a kritérii na ergonomický design. Dalšími aspekty, jež porota při výběru produktu s vítězným designem posuzovala, byla bezpečnost, hodnota značky a branding.

IF AwardsUSB flash disk DataTraveler SE9, který získal cenu iF za design, má stylové kovové pouzdro s širokou smyčkou, která uživatelům umožňuje snadno připevnit disk ke šňůrce nebo kroužku na klíče. Tento disk má malé rozměry a je tak skvělým příslušenstvím pro notebooky, jako například Intel Ultrabook™, nebo tablety, které nabízejí USB port. Díky odolnému krytu mohou uživatelé nosit disk s sebou úplně všude, kde budou používat svá nová zařízení. Disk DataTraveler SE9 je k dispozici s kapacitami až do 64 GB. Kromě základní verze může mít model DataTraveler SE9 i pouzdro pozlacené 24karátovým zlatem – to je model DataTraveler GE9. Design disku DTGE9 navrhl průmyslový designér Arman Emami, který již dříve získal cenu za design v široce uznávané soutěži v oblasti průmyslového designu s názvem Red Dot Industrial Design.

Cena iF za design produkt byla vyhlášena 22. února 2013 na ceremoniálu udílení cen iF v německém Mnichově. Cenu jménem celého týmu společnosti Kingston převzali Thomas Marschner (viceprezident pro obchod a marketing v EMEA ve společnosti Kingston) a Christian Marhöfer (regionální ředitel DACH společnosti Kingston).

„Jsme velmi hrdi, že náš produkt získal takto prestižní ocenění za design již podruhé,“ řekl Marcin Gaczor, tiskový mluvčí společnosti Kingston pro Českou republiku. „Společnost Kingston se vždy zaměřovala na nabídku technicky spolehlivých produktů se současnými a vysoce kvalitními rysy. Tato cena nás povzbudí v další tvrdé práci na výrobě produktů s výjimečným designem.“

Podrobné údaje a datové listy disku DataTraveler SE9 jsou k dispozici na adrese http://www.kingston.com/en/usb/personal_business#dtse9h. Chcete-li získat informace o cenách iF za design pro rok 2013 a tiskové materiály organizace iF, navštivte stránky http://www.ifdesign.de/index_e. Fotografie z ceremoniálu udílení cen naleznete zde: http://www.ifdesign.de/awardsnight_e, a fotografie oceněného týmu společnosti Kingston jsou k dispozici zde: https://ifdesignaward.miovent.de/urkundenausgabe/s/file/1361879451/gallery/512a8643f753dffd280000ea.

Kingston oslavuje výročí 25 let existence na trhu v oblasti počítačových pamětí. Společnost byla založena 17. října 1987 a stala se největším samostatným výrobcem pamětí pro počítače a další zařízení na světě. Video k 25. výročí je možné zhlédnout zde, k dispozici jsou i další informace, včetně časové osy vývoje historie společnosti Kingston. Navíc – paměti HyperX slaví 10. výročí. První vysoce výkonný paměťový modul HyperX byl uveden v listopadu 2002.

Další informace o společnosti Kingston můžete najít zde:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Flickr: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/

O společnostech iF International Forum Design GmbH a iF Industrie Forum Design e.V.

Ceny iF jsou již 60 let známy jako dokonalý prostředník mezi světy designu a obchodu. Poprvé se udílely v roce 1953 jako Sonderschau formgerechter Industrie-erzeugnisse ve výstavním centru v Hannoveru a značka iF se brzy stala středem mezinárodního designu s novým sídlem v centru Hannoveru a mnoha výstavami v nejrůznějších částech světa. Původní organizaci iF Industrie Forum Design e.V. dnes podporuje společnost iF International Forum Design GmbH, která organizuje udělování cen iF za design, zejména ve třech hlavních kategoriích: cena iF za design produktu, cena iF za design v komunikacích a cena iF za design obalu. Ocenění iF odrážejí jednak aktuální trendy v designu a současně ekonomické výhody, jež dobře navržené produkty mohou přinášet.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3