INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost Fujitsu na veletrhu CeBIT představila novou řadu firemních notebooků LIFEBOOK E, navržených pro optimalizaci podnikové mobility. Stylové a lehké prémiové notebooky jsou ideální volbou pro náročné uživatele a přitom firmám pomohou zajistit úsporu nákladů na celkový provoz ICT.

Nová řada LIFEBOOK E zahrnuje bohaté funkce pro podnikovou mobilitu. Ty umožní firemním ICT oddělením uspořit nemalé náklady, a to díky použití standardizovaných komponent a příslušenství, jako jsou základní deska, modulární šachtové jednotky, napájecí adaptéry a základní desky. I díky tomuto faktu, byla společnost Fujitsu nedávno zařazena mezi „Lídry“ v Gartner’s Magic Quadrant pro globální trh desktopů a notebooků (zdroj: Gartner, publikováno v listopadu 2012).

Podniky všech velikostí stále více rozšiřují programy, v nichž mohou pracovníci používat svá vlastní zařízení (BYOD). Následně se ovšem potýkají s rostoucími náklady na technologickou podporu této pestřejší palety zařízení. Proto jsou modely notebooků v řadě LIFEBOOK E vybaveny stejnou základní deskou a BIOSem, interními komponentami, replikátorem portů a externím napájecím zdrojem. Tím se firmě sníží celkové náklady na vlastnictví (TCO) při administraci a správě systém a uživatelé mohou sdílet příslušenství mezi různými modely v řadě LIFEBOOK E.

Lepší profesionální nástroje

Firemní uživatelé si zvykli na používání spotřebitelských ICT zařízení v osobním životě, a proto také očekávají více i od svých profesionálních nástrojů. Řada LIFEBOOK E byla proto navržena tak, aby v sobě spojila to nejlepší z obou světů. Všechny tři nové modely LIFEBOOK nabízejí kompletní firemní funkcionalitu a obsahují všechny všestranné a praktické pracovní funkce očekávané od dnešních prémiových firemních notebooků, jako velký touchpad, klávesnici s volitelným podsvícením, populární modulární šachtu Fujitsu, do které je možné vložit druhou baterii, druhý pevný disk nebo miniaturní projektor.

Konstrukce nových modelů LIFEBOOK E zajišťuje dlouhou životnost díky hliníkové opěrce dlaní, pevnému víku z hořčíkové slitiny a silným pantům, které zaručí, že se obrazovka nevylomí ani po mnohonásobném otevření a zavření.

Joerg Hartmann, viceprezident divize Workplace Systems společnosti Fujitsu Technology Solutions, uvedl:

„Konzumerizace ICT je trend, který už je za vrcholem. Přestože si uživatelé žádají další osobní výhody, které vyplývají z používání jejich vlastních zařízení k práci, firmy se už nadále nechtějí potýkat s komplikacemi, které tato situace přináší. Jedná se především o nemalé náklady vynaložené na podporu široké škály zařízení ve firmě, sníženou produktivitu způsobenou nižší funkčností zařízení a bezpečnostní rizika a problémy.“

Tři členové rodiny LIFEBOOK E Line

·         LIFEBOOK E733 s velikostí displeje 33,8 cm (13,3 palce) je ideálním lehkým (1,7 kg) a plně vybaveným modelem pro mobilní pracovníky, nabízejícím naprostou vyváženost mezi mobilitou a snadností použití.

·         LIFEBOOK E743 má displej o úhlopříčce 35,6 cm (14 palců) a se svými 1,9 kg je vynikajícím nástrojem pro použití v kanceláři, na schůzkách nebo pro uživatele, kteří často jezdí na služební cesty.

·         LIFEBOOK E753 vyniká brilantním displejem s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6 palců) a nabízí pohodlí a všestrannost použití v kanceláři. Je o 1 cm tenčí a o 20% lehčí (s váhou od 2,1 kg) než průměrný firemní notebook.

Ceny a dostupnost

Notebooky řady Fujitsu LIFEBOOK E jsou v České republice a na Slovensku dostupné od května 2013. Ceny notebooků začínají na ceně 1249 EUR.

 

Online zdroje

LIFEBOOK E753 – produktové a technické specifikace

 

http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks-tablets/superior/lifebook-e753/

LIFEBOOK E743 – produktové a technické specifikace

 

http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks-tablets/superior/lifebook-e743/

LIFEBOOK E733 – produktové a technické specifikace

 

http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks-tablets/superior/lifebook-e733/

Fujitsu blog

http://blog.ts.fujitsu.com/

Fujitsu na Twitteru

http://www.twitter.com/Fujitsu_TS

Fujitsu na Facebooku

http://www.facebook.com/face2fujitsu

Novinky společnosti Fujitsu

http://ts.fujitsu.com/ps2/nr/index.aspx

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3