INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Klasický USB modem od U:fona lze nyní snadno připojit k nově nabízenému, na míru upravenému WiFi routeru a vytvořit si tak domácí hotspot. Vše probíhá automaticky bez nutnosti konfigurace zařízení.

Tradiční český mobilní operátor U:fon svým zákazníkům nově nabízí komfortní způsob pro zajištění bezdrátové internetové konektivity. V těchto dnech zahajuje prodej WiFi routeru s na míru upraveným firmwarem. Řešení umožní do routeru zapojit jakýkoli USB modem U:fon a snadno tak vytvořit domácí bezdrátový hotspot doma, v kanceláři nebo na hotelovém pokoji. Router TP-LINK mohou zákazníci pořídit samostatně za 890 Kč, případně v balíčku s USB modemem Celot též od 890 Kč (cena dle tarifu a délky smlouvy, viz tabulka níže).

Internet od U:fona v chytrém mobilním telefonu i tabletu

Elegantní řešení využijí zejména lidé, kteří jsou zvyklí používat CDMA USB modem od U:fona k připojení svého notebooku. Po příchodu domů pak stačí stejný USB modem zasunout do portu na zadní straně routeru a v několika okamžicích si tak vytvořit domácí sdílenou WiFi síť. K té lze snadno připojit notebooky, ultrabooky, chytré mobilní telefony nebo tablety. Stejně tak je nabídka určena lidem na cestách, kteří si mohou zřídit vlastní hotspot například v hotelovém pokoji nebo konferenční místnosti na obchodním jednání. Díky upravenému firmware není třeba instalace či složitá konfigurace routeru. Zařízení je již předpřipraveno a celý proces připojení probíhá automaticky.

 

Cena WiFi routeru včetně USB modemu Celot K-300

Délka smlouvy 24 měsíců

Délka smlouvy 12 měsíců

Délka smlouvy neurčitá

Mobilní internet 1 GB

1290 Kč

1590 Kč

1790 Kč

Mobilní internet 8 GB

890 Kč

1290 Kč

1790 Kč

Bez tarifu (pouze router)

-

-

890 Kč

 

 

 

 

 Tab. Ceny dle zvoleného datového tarifu a délky smlouvy (uvedené ceny jsou včetně DPH).

 

WiFi router dodává výrobce TP-LINK (konkrétně se jedná o model WR842ND), v balíčku je nabízen s USB modemem Celot K-300. Zajištěna je také kompatibilita se všemi typy USB CDMA modemů U:fon.

 Technické parametry WiFi routeru TP-LINK WR842ND

 

·         4x LAN 10/100 Mbps

·         1x WAN 10/100Mbps

·         WLAN – 802.11 n/g/b až 300Mbps, možnost vytvořit několik na sobě nezávislých WiFi sítí

·         1x USB 2.0 pro připojení CDMA USB modemu

 

Více informací na http://www.ufon.cz

 

O operátorovi U:fon

U:fon je český operátor, který od května 2007 nabízí rychlý a levný mobilní internet, bezdrátovou pevnou linku a digitální vysílačky. V červnu 2008 spustil i mobilní hlasové služby. V roce 2006 získal oprávnění k využívání frekvencí v pásmu 410-430 MHz, což mu umožnilo vybudovat celoplošnou CDMA síť. U:fon nabízí datové služby prostřednictvím technologií CDMA 2000 a EVDO revize A, jež je datovou sítí 3. generace srovnatelnou s UMTS/HSDPA. Od července 2010 nabízí operátor U:fon své hlasové a datové služby velkoobchodním způsobem a jako první tak umožnil vznik virtuálních operátorů v mobilních sítích v České republice. Více na stránkách http://www.ufon.cz.

 

O společnosti Air Telecom

Air Telecom, a. s., je od podzimu 2012 vlastníkem a provozovatelem sítě U:fon. Air Telecom patří do úspěšné celosvětové obchodní skupiny N&F Marketing Group, která se zabývá mimo jiné přímým a klasickým marketingem. Je také vlastníkem největší obchodní sítě v České republice a na trhu působí od roku 2002. Air Telecom plánuje v roce 2013 výrazně posílit své obchodní týmy na centrální i regionální úrovni a rozšířit své telekomunikační služby o produkty v síti GSM.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3