INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dříve Moeller Elektrotechnika), přední výrobce a distributor elektrotechnického zařízení, rozšířila v těchto dnech své webové stránky o novou microsite. Ta obsahuje nabídku servisních služeb v oblasti poradenství, plánování a realizace projektů. Konkrétně se jedná o analýzy rizik proti úrazu elektrickým proudem (Arc Flash Analysis) nebo o prediktivní diagnostiku. Tři oblasti servisních služeb jsou zaměřené pokaždé na rozdílnou problematiku rozvodu elektrické energie a přehledně zpravovány na jednom místě. Zřízením microsite Eaton vychází vstříc všem profesionálům v oblasti průmyslu, stavebnictví a rozvodu energií, kteří požadují kvalitní a dobře dostupné služby.

Servisní služby Eatonu se dělí do tří oblastí – Engineering & Poradenství, Realizace projektů na klíč a Servis v místě instalace. Jejich přehled a specifikace jsou nově dostupné na adrese http://www.eaton.cz/Czech/Services/index.htm .

„V loňském roce jsme zaznamenali zvýšený zájem o servisní služby, které jsou součástí nabídky Eatonu již několik let. Protože jsme chtěli našim zákazníkům poskytnout dostatek informací o technickém supportu, rozšířili jsme webové stránky společnosti o novou microsite věnovanou právě servisu Eaton,“  upřesnil Michal Rybka, produktový manažer Eaton Elektrotechnika s.r.o.

Engineering & Poradenství

V této sekci zákazníci naleznou jak prediktivní diagnostiku, tak distribuční sítě nízkého i vysokého napětí a jejich bezpečnostní analýzy.

Predikativní diagnostika se zabývá výlučně monitoringem částečných výbojů v zařízeních vysokého a velmi vysokého napětí, jako jsou motory, generátory, rozváděče, kabelové soubory nebo transformátory. Výboje, které jsou výsledkem stárnutí a poškozování izolace vysokého napětí, slouží jako znaky pro odhalování potencionálních rizik. Pokud jejich monitoring probíhá nonstop a on-line, může se provozovatel zcela vyhnout výpadkům a nucenému odstavení.

Návrhy a bezpečný provoz elektrické sítě

Na správně navrženou distribuční síť elektrické energie se v rámci servisních služeb specializují technické studie Eaton. Přehled dostupných typů studií i kontakt na technickou podporu jsou nedílnou součástí nových webových stránek. Spadají sem návrhy sítí, výpočty zkratových proudů, analýzy výkonových toků a výkonových ztrát v síti, simulace rozběhů velkých motorů a návrhy selektivity ochranných prvků, které jsou v distribuční síti použity.

Bezpečnost je nade vše, a proto jsou v nabídce servisních služeb zahrnuty i analýzy rizik proti úrazu elektrickým proudem (Arc Flash Analysis). Jejich úkolem je zcela eliminovat riskantní situace, které se mohou nastat nebo zmírnit následky nebezpečných situací, které eliminovat nelze. Výsledkem tohoto typu analýzy jsou technické zprávy. Postup, normy a manuály použité k vyhotovení analýzy jsou dostupné na servisních webových stránkách v příslušné záložce.

Realizace projektů na klíč

Eaton se specializuje nejen na poradenství a návrhy v oblasti elektrických rozvodů, ale i na konkrétní realizaci projektů na klíč. Jak funguje odborný projektový tým, jaká je jeho odpovědnost a co vše je schopen realizovat se zákazníci dozvědí v příslušné webové záložce.  

Nejčastěji je realizace projektů na klíč aplikována v oblasti zdravotnictví, průmyslu či při renovacích komerčních budov a rezidenčních objektů. V možnostech projektového týmu je například výměna, renovace a modernizace zařízení a rozšíření či vytvoření kompletně nového projektu.

Servis v místě instalace

Elektrické zařízení se neobejde bez pravidelného servisu, tedy údržby a inspekčních kontrol přímo na místě jeho instalace. Nutné opravy sledovaných zařízení jsou realizovány odborným týmem na základě výsledků pravidelné inspekce. Ta zahrnuje mnoho různých zkoušek, za zmínku stojí například měření úbytků napětí, testování ochranných prvků a funkční testy instalovaných zařízení. Zajímavou metodou je i vizuální inspekce a kontrola pomocí termovize, jež dokáže odhalit lidským okem nespatřitelné vady. Podrobnosti o inspekcích, údržbě a opravách jsou součástí servisní microsite a odborný tým je realizuje v souladu s normami a místními předpisy.

Pro další informace jsme k dispozici na níže uvedených kontaktech nebo navštivte webovou stránku http://www.eaton.cz/Czech/Services/index.htm nebo http://www.eaton.cz.

 

Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace, přístrojů pro distribuci elektrické energie a záložních zdrojů patří od dubna roku 2008 do skupiny Eaton Corporation. Společnost vstoupila na český trh v roce 1993. V září 2009 změnila společnost v souvislosti s integrací do skupiny Eaton název z Moeller na Eaton Elektrotechnika s.r.o. Významnou součástí společnosti Eaton Elektrotechnika je výrobní závod v Suchdole nad Lužnicí, kde se vyrábějí proudové chrániče a jističe a rozváděčové skříně.

Se svými zhruba tisíci pracovníky se společnost řadí mezi nejvýznamnější zaměstnavatele v Jihočeském kraji.

Důležitou roli v rámci koncernu plní také distribuční a skladové centrum BDC v Pohořelicích u Brna, které zajišťuje dodávky celého sortimentu produktů Eaton a Moeller zákazníkům v České republice a zemích střední a východní Evropy.

V žebříčku Czech TOP 100 nejvýznamnějších firem České republiky se v roce 2011 společnost Eaton Elektrotechnika umístila na 90. místě, čímž se posunula o čtyři příčky výše oproti roku 2010. Dále obhájila 6. příčku v žebříčku TOP100 ICT.

Začátkem roku 2012 otevřela skupina Eaton vlastní inovační centrum ve Vědeckotechnickém parku v Roztokách u Prahy, své první v Evropě a páté na světě.

Více informací získáte na webových stránkách http://www.EatonElektrotechnika.cz nebo http://www.Eaton.cz.

 

(tz)ServisS web

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3