INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

AIG-blue-cmyk-300dpi-largeStále se množící případy kybernetických útoků vyvolaly reakci v podobě vzniku zcela nového druhu pojištění. AIG Europe Limited, organizační složka pro Českou republiku, se díky své specializaci na sféru korporátního pojištění rozhodla vyplnit mezeru na trhu a nabídnout českým firmám CyberEdge - první pojištění kybernetických rizik.

Od jara tohoto roku mohou české firmy konečně pojistit kromě svého fyzického majetku i ten virtuální. Nové pojištění od AIG s názvem CyberEdge jim to umožňuje. Toto jedinečné a na českém trhu bezkonkurenční pojištění je výsledkem práce odborníků z AIG, jež je jedním z předních lídrů na světovém trhu s neživotním pojištěním.

CyberEdge je unikátním spojením tradiční pojistné ochrany za účelem náhrady škody způsobené samotným útokem, odcizením, či ztrátou dat a současně zahrnuje i krytí nákladů, které daná společnost musí vynaložit v důsledku vzniklé škody – náklady na právní služby, IT odborníky či PR specialisty.

„Dnes již prakticky neexistuje společnost, která by nepracovala s daty prostřednictvím informačních technologií. Proto je CyberEdge koncipován tak, aby jej mohly využít různé typy společností. Od malých až po ty největší, které na českém trhu působí. Nezáleží ani na oboru, ve kterém firma podniká. Dle určených parametrů sestavíme pojištění pro velké finanční instituce, ale například i pro lokální cestovní kancelář. Nastavíme CyberEdge každému klientovi na míru jeho potřebám,“ vysvětlil Marko Antič, upisovatel pojištění finančních rizik v AIG Europe Limited, organizační složce pro Českou republiku.

CyberEdge obsahuje hned několik oblastí pojistného krytí. V základním nastavení je obsaženo finanční zajištění v důsledku neoprávněného nakládání s údaji, dále pak krytí nákladů spojených s udělením sankcí a pokut dozorovými orgány a v neposlední řadě je zde i úhrada výdajů vynaložených na odborné služby. Volitelná rozšiřující pojištění pokrývají výpadek serveru či únos a vydírání klienta ve spojení s kyberkriminalitou.

„Vzhledem k neustále narůstajícímu počtu kybernetických útoků v řadách českých firem vidíme v CyberEdge vysoký potenciál pro úspěšné zavedení na českém trhu. V současné době evidujeme rapidní nárůst poptávky po tomto druhu pojištění a věříme, že se s vysokým zájmem setkáme i do budoucna,“ komentoval očekávání Zdeněk Prchlík, tiskový mluvčí AIG Europe Limited, organizační složky pro Českou republiku.

O společnosti AIG:

American International Group, Inc (AIG) působí na trhu od roku 1919, v České republice prostřednictvím své pobočky AIG Europe Limited od roku 1992. AIG patří k největším světovým poskytovatelům neživotního pojištění a pečuje o své klienty ve více než 130 zemích. Společnost má 63 000 zaměstnanců po celém světě a v roce 2012 vyplatila svým klientům v průměru více než 115 milionů dolarů denně. Klienti z řad jednotlivců, středních i velkých mezinárodních společností využívají komfortu jedné z nejrozsáhlejších sítí poboček s vysokou kvalitou poskytovaných služeb.

AIG je také předním poskytovatelem životního pojištění a penzijního připojištění v USA. Akcie společnosti AIG jsou obchodovány na burze cenných papírů v New Yorku i Tokiu. 98% společností žebříčku Fortune 500 jsou klienty AIG. Pro více informací navštivte prosím internetové stránky www.aig.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3