INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

BladeV dancingSlušná multimediální výbava, výpočetní výkon založený na čtyřjádrovém procesoru a displej s věrným barevným podáním potěší zejména příslušníky mladší generace.Společnost ZTE, celosvětově čtvrtý nejvýznamnější výrobce chytrých mobilních telefonů, zanedlouho uvede na český trh cenově nejdostupnější chytrý mobilní telefon vybavený čtyřjádrovým procesorem. Čtyřpalcový přístroj ZTE Blade V bude českým zákazníkům dostupný v posledním kvartále roku 2013.

ZTE Blade V svou bohatou multimediální výbavou a dobrým poměrem cena/užitná hodnota navazuje na historii chytrých mobilních telefonů ZTE řady Blade. Ta cílí zejména na mladší uživatele. Novinka se vyznačuje kompaktními rozměry „do kapsy“ a designem se zaoblenými hranami. Z řady vystupuje díky originálnímu šedomodrému barevnému provedení zadního krytu. Přední část telefonu vyplňuje čtyřpalcový displej s rozlišením WVGA, tedy 800 x 480 obrazových bodů. Díky technologii IPS panelu nabízí obrazovka věrné barevné podání, široké pozorovací úhly a dobrou čitelnost na přímém slunci. Nachází se zde také VGA kamera pro videohovory a ovládací prvky systému Android ve verzi 4.1. Nejnápadnějším prvkem zadní části telefonu je pak čočka fotoaparátu s rozlišením 5 Mpx doplněná přisvětlovací LED diodou pro focení za špatných světelných podmínek.

ZTE Blade V je vybaven rychlým procesorem se čtyřmi jádry taktovanými na 1,2 GHz. O plynulý chod systému a aplikací se postará také 1 GB operační paměti. Úložný prostor telefonu činí 4 GB a je díky podpoře microSD karet dále rozšiřitelný až o 32 GB.

ZTE Blade V poskytuje uživateli širokou škálu možností, jak si telefon přizpůsobit k obrazu svému. Dovoluje to zejména oblíbený operační systém Android. Telefon již od prvního spuštění obsahuje množství témat, tapet či vyzváněcích melodií a užitečných aplikací pro práci i zábavu, dále například bezplatnou navigaci nebo aplikace pro přístup k sociálním sítím. Spousta dalších aplikací a rozšíření je k dispozici ke stažení díky platformě Google Play Store.

Přehled technických parametrů telefonu ZTE Blade V

Rozměry: 126 × 64 × 10,9 mm

Hmotnost: 130 gramů

Displej:4", TFT, IPS panel, kapacitní, 16M barev, rozlišení 800 x 480 px

Baterie: Li-Ion, 1800 mAh

Datové funkce: GPRS: ano, EDGE: ano, HSPA: DL 7.2 Mb/s, UL 5,7 Mb/s, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, microUSB 3.0

Podporované sítě: GSM: 900/1800/1900 MHz, UMTS: 900/2100 MHz

Navigace:vestavěná GPS (A-GPS), Google Maps

Paměť: 1 GB RAM, 4 GB ROM, rozšiřitelná kartami microSD (až 32 GB)

Čipová sada, procesor:Qualcomm MSM8225Q, Quad-Core (1,2 GHz)

Fotoaparát:5 MPx, autofocus, vyvážení bílé, macro, LED bleskvideo 864x480 px

přední kamera 0.3 MPx

Operační systém: Android 4.1 (Jelly Bean)

Obsah balení: ZTE Blade V, baterie Li-Ion 1800 mAh, nabíječka 100-240 V, datový a nabíjecí kabel (microUSB), stereo sluchátka (3,5 mm), dokumentace

O společnosti ZTE CZECH

ZTE CZECH s.r.o. je českým zastoupením 4. největšího světového výrobce mobilních telefonů, ZTE Corporation. Mezi prodejní úspěchy ZTE patří smartphony s operačním systémem Android, např. ZTE Skate Pro, ZTE Kis Plus, ZTE Grand X IN nebo ZTE Blade G.

Produktové portfolio ZTE v České republice doplňují tablety, a dále USB modemy pro mobilní internet, nově i v síti nové generace LTE(Long Term Evolution).

Kromě přístrojů pro uživatele nabízí i kompletní infrastrukturní řešení pro pevné i mobilní telefonní sítě.

Více informací získáte na stránkách http://ztedevices.cz/.

O společnosti ZTE Corporation

ZTE(Zhong Xing Telecommunication Equipment) je čínská společnost podnikající v oboru komunikačních technologií. Nabízí kompletní infrastrukturní řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, pevné i mobilní telefonní sítě, videokonference, optický přenos signálů a další. Mimo to se zabývá i vývojem sítí nové generace (LTE) a stává se významným celosvětovým výrobcem mobilních telefonů. ZTE nyní již patří 4. pozice největšího celosvětového dodavatele mobilních telefonů podle počtu prodaných kusů. ZTE spolupracuje s více než 500 operátory ve více jak 120 zemích světa.

Společnost byla založena roku 1985 a dnes patří k největším v Číně. Její sídlo se nachází ve městě Shen-Zhen. V roce 2013 zaměstnává ZTE ve světě okolo 85 000 lidí. ZTE Corporation založila několik výzkumných a vývojových pracovišť, a to ve Francii, v USA, ve Švédsku, Indii, Pákistánu a v Číně.

Více informací získáte na stránkách http://www.zte.com.cn.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3