INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Logo KingstonKingston Digital Europe Co LLP, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila uvedení USB flash disku DataTraveler® Mini 3.0. Nový model DataTraveler Mini 3.0 je nejnovějším členem rodiny disků Kingston s rozhraním USB 3.0, má štíhlé a stylové nově pojaté pouzdro a vyznačuje se vysokými rychlostmi přenosu dat pro ukládání hudby, fotografií, filmů a dokumentů.

DataTraveler Mini 3.0 je ideální volbou pro spotřebitele, kteří hledají disk s elegantním provedením a malými rozměry. Dodává se v několika barvách, aby si spotřebitel mohl vybrat podle svého vkusu. Atraktivní kovové tělo chrání USB disk před poškozením, když je nošen na svazku klíčů, v kabelce nebo aktovce. Disk DataTraveler Mini 3.0 využívá předností vylepšujících jeho výkon, které nabízí technologie USB 3.0, a je současně zpětně kompatibilní se stávajícími porty USB 2.0.

Díky kombinaci malého provedení, funkcí a stylu je DataTraveler Mini 3.0 ideálním společníkem pro zařízení, u nichž jsou porty blízko u sebe. Disk nemá krytku konektoru a je k dispozici v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB. Pokud jde o rychlost, ta je u 16 GB disku při čtení 70 MB/s a při zápisu 10 MB/s, v případě 32 a 64 GB disku je u nich shodná rychlost při čtení 70 MB/s a 15 MB/s při zápisu.

„Náš nejnovější UDTM30 gSB flash disk umožňuje spotřebitelům ukládat a mít s sebou filmy v HD rozlišení, hudbu, fotografie a další objemné dokumenty, a to ve stylovém provedení. Vysoké přenosové rychlosti pomáhají šetřit čas při přesouvání dat a barevné pojetí designu disk odlišuje od ostatních a činí z něj skvělý vánoční dárek,“ řekla Nadine Frostová, ředitelka marketingu produktů flash a SSD pro EMEA ve společnosti Kingston.

Tento USB disk je díky malým rozměrům 42,33 mm x 12,66 mm x 5,98 mm skvělou volbou pro použití u USB portů s omezeným okolním prostorem. Je bez krytky, vejde se do kapsy a snadno se přenáší a je tedy velmi praktický. Podrobnější informace lze získat na adrese www.kingston.com/en.

 (tz)

 

 

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3