INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Nubia FamilySpolečnost ZTE, celosvětově pátý největší výrobce chytrých mobilních telefonů, představuje dva nové modely smartphonů prémiového brandu Nubia. Nubia Z5 S a Nubia Z5 S mini potěší zejména nejnáročnější uživatele. Kromě tenkého designu a vysokého výkonu zaujmou i špičkovým multimediálním vybavením v čele s pokročilými funkcemi pro vášnivé fotografy a ozvučením od firmy Yamaha.

Výrobce chytrých mobilních telefonů ZTE díky příznivému poměru cena/užitná hodnota dominoval zejména v kategorii entry-level telefonů a telefonů střední třídy. Oba představené modely prémiového brandu Nubia ilustrují snahu ZTE významně proniknout také do segmentu mobilních telefonů pro nejnáročnější zákazníky.

Nubia Z5 S je novou vlajkovou lodí společnosti. Novinka zaujme na první pohled elegantním tělem s tloušťkou pouhých 7,6 mm. Čelní straně telefonu dominuje rozměrný pětipalcový displej s Full HD rozlišením, věrným barevným podáním, širokými pozorovacími úhly a výbornou čitelností na přímém slunci. Bezproblémový chod i těch nejnáročnějších aplikací a her obstará čtyřjádrový procesor s takty jednotlivých jader 2,3 GHz, operační paměť o velikosti 2 GB a grafický akcelerátor Adreno 330. Vnitřní paměť telefonu činí 32 GB. Nubia Z5 S má vestavěný fotoaparát s rozlišením 13 MP a výbornou světelností F 2.0. Kvalitní fotografie tak lze pořídit i za ztížených světelných podmínek. Nubia UI rozhraní navíc umožní popustit uzdu fantazii – nabízí množství pokročilých fotografických funkcí, nastavení a filtrů. Špičkovou multimediální výbavu doplní také zabudované Hi-Fi reproduktory od japonského výrobce Yamaha.

Nubia Z5 S minipředstavuje menší a lehčí variantu vlajkové lodi Nubia Z5 S. Úhlopříčka displeje má rozměry 4,7 palce. IPS panel nabídne rozlišení HD (1280 x 720p). Telefon bude k dispozici v pěti pestrobarevných variantách s vyměnitelnými kryty. Výkon telefonu dodá čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 600 se čtyřmi jádry. Operační paměť činí rovněž 2 GB, uživatelé budou mít k dispozici také 16 GB úložného prostoru. Ten lze dále rozšířit paměťovými kartami microSD až do velikosti 32 GB. 13Mpix fotoaparát je standardně doplněn přisvětlovací diodou, přední kamera pro videohovory a Skype poskytuje nadstandardní rozlišení 5 Mpix.

Předpokládaný termín dostupnosti obou přístrojů pro evropské zákazníky je přelom prvního a druhého kvartálu roku 2014.

Podrobnější parametry chytrých mobilních telefonů Nubia Z5 S a Nubia Z5 S mini naleznete na další stránce.

Přehled technických parametrů Nubia Z5 S


Rozměry:137.7 × 68.8 × 7.6mm

Váha:126 g

Baterie:2 300 mAh

Barevné provedení:černá a bílá

Čipová sada, procesor:Qualcomm 800 APQ8974, čtyřjádro (4x 2,3 GHz), GPU Adreno 330

Paměť:2 GB RAM (32 GB vnitřní paměť)

Displej:5“, OGS+NM2 Sharp Full-HD, 443 PPI, Gorilla Glass
Fotoaparát:13 MPix, F2.0, pokročilá optická stabilizace

Podpora videa ve 4k

Přední kamera 5 Mpix

Datové funkce:Dual Band wifi, podpora 802.11 ac, LTE, NFC, zabudovaný infra port – telefon lze použít jako dálkové ovládání domácí elektroniky

Zvuk:Hi-Fi sound quality  24bit*192khz, dolby digital od Yamaha
Operační systém:Android 4.2.2

Přehled technických parametrů Nubia Z5 S mini

Rozměry:134.8 x 65.7 x 7,6 mm

Váha:120 g

Baterie:2 000 mAh

Barevné provedení:Vyměnitelné barevné kryty

Čipová sada, procesor:Qualcomm 600 APQ8064, čtyřjádro (4x 1,7 GHz), GPU Adreno 320

Paměť:2 GB RAM (16 GB vnitřní paměť)

Displej:4,7“, HD, IGZO, 312 PPI, Gorilla Glass

Fotoaparát:13 MPix F2.2

Přední kamera 5 MPix

Operační systém:Android 4.3

 

O společnosti ZTE CZECH

ZTE CZECH s.r.o. je českým zastoupením významného světového výrobce mobilních telefonů, ZTE Corporation. Mezi prodejní úspěchy ZTE patří smartphony s operačním systémem Android, např. ZTE Skate Pro, ZTE Grand S Flex, ZTE Blade V nebo ZTE Blade G.

Produktové portfolio ZTE v České republice doplňují tablety, a dále USB modemy pro mobilní internet, nově i v síti nové generace LTE(Long Term Evolution).

Kromě přístrojů pro uživatele nabízí i kompletní infrastrukturní řešení pro pevné i mobilní telefonní sítě.

Více informací získáte na stránkách http://ztedevices.cz/.

O společnosti ZTE Corporation

ZTE(Zhong Xing Telecommunication Equipment) je čínská společnost podnikající v oboru komunikačních technologií. Nabízí kompletní infrastrukturní řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, pevné i mobilní telefonní sítě, videokonference, optický přenos signálů a další. Mimo to se zabývá i vývojem sítí nové generace (LTE) a stává se významným celosvětovým výrobcem mobilních telefonů. ZTE nyní již patří 4. pozice největšího celosvětového dodavatele mobilních telefonů podle počtu prodaných kusů. ZTE spolupracuje s více než 500 operátory ve více jak 120 zemích světa.

Společnost byla založena roku 1985 a dnes patří k největším v Číně. Její sídlo se nachází ve městě Shen-Zhen. V roce 2013 zaměstnává ZTE ve světě okolo 85 000 lidí. ZTE Corporation založila několik výzkumných a vývojových pracovišť, a to ve Francii, v USA, ve Švédsku, Indii, Pákistánu a v Číně.

Více informací získáte na stránkách http://www.zte.com.cn.

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3