INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Novinka na českém trhu, pětipalcový smartphone Honor 3C, se začátkem příštího roku dočká zásadních aktualizací. Obdrží totiž novou verzi uživatelského prostředí EMUI 3.0, stejně jako update operačního systému Android. Obě aktualizace budou majitelům Honor 3C k dispozici ke stažení automaticky přímo skrze systémová upozornění v telefonu.

Verzi operačního systému Android 4.2 Jelly Bean, se kterou jde smartphone do prodeje, nahradí novější Android 4.4 s kódovým označením KitKat. Majitelé mobilního telefonu Honor 3C se díky tomu mohou těšit zejména na svižnější chod aplikací (až  2x rychlejší) a delší výdrž baterie na jedno nabití (až o třetinu) díky lepší energetické správě nového systému.

Stejně jako vlajková loď, high-end přístroj Honor 6 se i smartphone Honor 3C na konci ledna dočká obměny uživatelského prostředí. Oproti předcházející verzi přinese nová podoba uživatelského prostředí EMUI 3.0 celkem 845 vylepšení, která reflektují zpětnou vazbu 10 milionů uživatelů. Kromě modernizovaného vzhledu, který zaujme na první pohled, se podstatných změn dočkala také správa kontaktů a upozornění. Update rovněž podstatně usnadní ovládání telefonu jednou rukou.

Aktualizací operačního systému Android a uživatelského prostředí EMUI se uživatelé dočkají do konce ledna 2015. Stažení jim bude nabídnuto automaticky skrze systémová upozornění přístroje.

Technické specifikace Honor 3C

Rozměry: 139,5 x 71,4 x 9,2 mm

Váha: 140 g

Displej: 5“ HD LTPS IPS LCD, 16M barev

Procesor: MTK MT6582 Quad-Core 1.3 GHz

Operační paměť: 2 GB

Úložiště: 8 GB (rozšiřitelné microSD kartami)

Akumulátor: 2300 mAh

OS: Android 4.2 (uživatelská nadstavba EmotionUI 2.0)

Fotoaparát: 8 MPx, F2, 28mm, autofocus, vyvážení bílé, rozpoznání tváře, HDR, LED blesk

Přední kamera: 5 MPx, F2.4, 22mm, panoramatické selfie, vylepšení vzhledu pleti

Video: FullHD (30 fps)

Sítě: UMTS: 900/2100 MHz, GSM 900/1800/1900 MHz, Dual SIM

Data: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, MicroUSB, DLNA

Doporučená maloobchodní cena: 3.899 Kč

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3