INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Logitech sha clr lrg 72 dpi copySpolečnost Logitech otevřela svět nových možností uvedením bezdrátové myši s úplným názvem Logitech® MX Master Wireless Mouse. Model MX Master spojuje ty nejlepší technologické „myší“ inovace společnosti Logitech se speciálně tvarovaným designem, který skvěle padne do ruky. Nastavuje tak nové paradigma pro precizní, rychlou a pohodlnou navigaci na počítači. Ti, kdo pracují na více monitorech, zařízeních a operačních systémech současně, ocení, že tato nová myš je optimalizována tak, aby i takto složité prostředí šlo ovládat přesně a s lehkostí.

„Myš Logitech MX Master Wireless Mouse má krásný design a navíc se jedná o myš, kterou lze přizpůsobit osobním potřebám, přičemž nabízí všestranné možnosti ovládání, přesnost a rychlost,“ řekla Charlotte Johs, globální viceprezidentka divize počítačových periférií společnosti Logitech. „Díky nespočetným možnostem nastavení navigace a vyspělým funkcím je tento model naší nejlepší myší v dosavadní historii.“

Nejnovější bezdrátová myš Logitech MX Master Wireless Mouse pokračuje v řadě nejvyšších modelů, jakými jsou Logitech MX Revolution a Logitech Performance MX, je dokonale tvarována pro zajištění maximálního komfortu a jemně vyladěna pro precizní a rychlé ovládání. Tvarování myši tvoří oporu pro vaši ruku a zápěstí v přirozené poloze, díky čemuž si můžete vychutnat ovládání s plynulými přechody na promyšleně umístěná tlačítka a kolečka.

Myš je vybavena rolovacím kolečkem, které se umí přizpůsobit rychlosti, jakou chcete obsahem procházet – dokáže automaticky přejít z krokování až po hyper rychlé rolování. Druhé kolečko pro rolování pomocí palce umožňuje posouvat obraz ze strany na stranu nebo plnit jiné funkce dle osobního nastavení uživatele. Ke svému počítači s operačním systémem Windows® nebo Mac® můžete myš Logitech MX Master Wireless Mouse připojit bezdrátově Logitech MXMaster 1prostřednictvím přiloženého nanopřijímače Logitech Unifying Receiver nebo pomocí technologieBluetooth® Smart a lze ji tak spárovat až se třemi zařízeními, takže můžete pracovat na svém stolním počítači, notebooku nebo tabletu. Stiskem tlačítka Logitech Easy-Switch™ lze snadno mezi těmito zařízeními přepínat a myš má navíc tlačítko, které je možné přizpůsobit tak, aby replikovalo ovládání pomocí gest na počítačích Mac®, takže budete moci požadovaného cíle dosáhnout rychleji a zvládnout více věcí.

Pro přizpůsobení osobním potřebám slouží software Logitech Options™, který umožňuje nastavit pro všechna tlačítka požadované akce. A díky technologii sledování pohybu Logitech Darkfield Laser™ je možné pohyb dokonale snímat prakticky na jakémkoli povrchu, včetně skla a ploch s vysokým leskem.

Myš MX Master má dobíjitelnou baterii, jež při plném nabití a v závislosti na způsobu použití může vydržet až 40 dnů, a světelný indikátor, který vás upozorní na nízký stav energie. Pouhé čtyři minuty nabíjení vám poskytnou dostatečnou energii pro celý den práce anebo můžete baterii nechat nabíjet, zatímco ji používáte, takže se nikdy neocitnete v situaci, kdy myš nemůžete použít.

Logitech MXMaster 3

Cena a dostupnost

Očekává se, že myš Logitech MX Master Wireless Mouse bude k dostání v průběhu letošního dubna za doporučenou maloobchodní cenu 2 699 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.logitech.com/mxmaster nebo na našem blogu.

O společnosti Logitech

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3