INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

zte-nubia-my-prague1Mezi nejčastější dárky k Vánocům patří již několik let mobilní telefon. Ten potřebují jak dospělí, tak děti ve školním věku. S rychle rostoucími technologiemi je na trhu přehršel smartphonů, mezi nimiž nejsou ale téměř žádné rozdíly. Novinkou je ovšem mobil značky nubia, který je inspirovaný Prahou a nese také jako první na světě i její jméno.

Nubia Prague je nejen telefon, ale především lifestylový doplněk. Díky mnoha speciálním aplikacím si nejvíce vyhraje s foťákem a kamerou. Ihned můžete fotky i videa sdílet na sociálních sítích a vylepšit snímky pomocí několika filtrů. Navíc je i cenově velmi sympatický, stojí od 12 tisíc korun.

Model My Prague je vybaven osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 615, který udává pracovní tempo při rychlosti 1,5 GHz. Tento 64bitový čip je doplněn o 3 GB operační paměti a 32GB úložný prostor. Samozřejmě nechybí ani slot pro paměťové karty.

Displej má úhlopříčku 5,2 palce a rozlišení Full HD, tedy 1920 x 1080 obrazových bodů. Fotoaparáty jsou tradičně dva. Hlavní kamera na zadní straně nabízí rozlišení 13 megapixelů, ta přední má 8 MPx.

Tělo je s tloušťkou 5,5 milimetru, zbylé rozměry (147,8 x 72,1 mm) jsou víceméně dány velikostí dotykové plochy. Hmotnost činí 135 g. Novinka dokáže pracovat se dvěma SIM kartami naráz. Kromě bezdrátových adaptérů wi-fia bluetooth nechybí ani podpora rychlého mobilního internetu LTE, a zajímavé je i rychlonabíjení.

 

www.nubia.cn , www.mp.cz

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3