INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Rok zdarma nové kancelářské, skladové a výrobní prostory. Vyhledání čínských lokálních partnerů a personální, právní a marketingové poradenství. Dostupné ubytování, mezinárodní škola pro děti, spolupráce s místní vysokou školou technickou a vazba na německé průmyslníky vyrábějící v Číně.  To jsou základní parametry exkluzivní dohody, kterou pro naše firmy v nejlidnatější čínské oblasti Guangdong dojednala v posledních dnech AMSP ČR. Asociace nabízí rovněž nově  svým členům zdarma služby předního českého sinologa, tlumočníka  a právníka.

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR zahajuje nábor tuzemských podnikatelů do nově budované kancelářské a průmyslové zóny Sino-German Metal Eco City (http://www.metal-eco-city.com/ ). Jedná se o moderní industriální park, v nejlidnatější čínské provincii Guangdong, v severní části milionového města Jieyang (http://metal-eco-city.com/index.php?id=11), v blízkosti Kantonu a Hongkongu. Projekt vzniká v úzké kooperaci čínské Zhongde Metal Group a německé mezinárodní obchodní komory AHK (Delegation der Deutschen Wirtschaft). České podniky budou v reprezentovány AMSP ČR. Na základě dohody získávají naši podnikatelé, doporučení a vybraní Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR, následující podmínky:

 

Nájem:

-          Kanceláře do 100 m2 v prvním roce zdarma

-          Sklady a výrobní prostory do 2700 m2 v prvním roce zdarma

 

Poradenství:

-          Výběr personálu, čínské právo a legislativa, marketing zdarma

 

Možnosti ubytování přímo v technologickém parku:

-          Ronjiang Hotel, 5 hvězdiček, 50 eur/den

-          Jingye Hotel, 4 hvězdičky, speciální business room, 40 eur/den

-          Vlastní byt (v roce 2016 budou přímo v patku dobudovány byty k pronajmutí)

Dále nabízíme:

-          Mezinárodní školu pro děti přímo technologickém parku

-          Vysokou školu technickou,  budovanou v kooperaci s Hochschule Esslingen

-          Stravování (čínské a západní restaurace) v ceně 14 eur/den

-          Obchody a restaurace otevřeny ve všední den i víkendy

-          Integrovaná autobusová doprava v celém městě

 

K prohlídce celého technologického parku AMSP ČR zajistila:

-          Dopravu z nejbližšího mezinárodního letiště do Sino-German Metal Eco City a zpět na letiště zdarma (let z ČR do Číny není hrazen)

-          Ubytování ve 4 nebo 5 hvězdičkovém hotelu na dobu 2 dní zdarma

-          Kompletní prohlídky technologického parku a prostor zdarma

-          Německy a anglicky mluvící pracovníky technologického parku zdarma

 

AMSP ČR dále nabízí možnost zúčastnit se speciální konference k využití technologického parku našimi malými a středními firmami:

-          Termín: 6-8/6/2016

-          Místo: Technlogický a úrůmyslový park  Sino-German Metal Eco City,  Jieyang

-          Název konference: The 2nd Chinese-German SME Conference 2016

-          Pobyt,  ubytování, strava, prohlídka parku, odvoz a dovoz na mezinárodní letiště ZDARMA

-          Let ČR-Čína a zpět není hrazen

 

Se vstupem na čínský trh pomohou členům AMSP ČR  experti z portálu Protokolos

„Čína opravdu žije jiným tempem a má na svět jiný pohled a specifický způsob jednání i etikety, kterému je třeba porozumět“, říká Vít Vojta, přední český sinolog, tlumočník a právník, který spolupracuje s českými i zahraničními firmami mimo jiné prostřednictvím internetového portálu Protokolos.

Vít Vojta se věnuje Číně celý svůj profesní život: roku 1994 otevřel nejprve samostatnou kancelář, pak se stal statutárním orgánem několika společností především v Shanghaji a také v Hong Kongu, takže měl možnost poznat v  praktické rovině čínské obchodní právo a rovněž obchodní právo HongKongu. Nedávno se stal jedním z expertů portálu Protokolos, který propojuje experty na zahraniční trhy s požadavky především malých a středních podnikatelů.

Vít Vojta pořádá vstupní workshopy, připravuje analýzy trhu a navrhuje postup spolupráce s čínskými partnery tak, aby celá cesta byla co nejjednodušší a nejefektivnější a aby se obě strany vyhnuly zbytečným omylům a předsudkům. I firemní prezentaci pomáhá koncipovat tak, aby byla čínské straně srozumitelná, aby partner pochopil, co je jádrem nabídky.

Zcela unikátním know-how Víta Vojty je mediace. „Bývám pověřen jako poradce tím, abych vstupoval do komunikace s čínskou stranou, abych případně vysvětloval pohledy na věc a jednání určitým způsobem nahlížel z obou stran, aby nedorozumění bylo co nejméně, aby obě strany neodcházely s pocitem, že jsou tam jakási temná místa, a aby jednání byla co nejhladší“, vysvětluje Vít Vojta.

Vít Vojta je prostřednictvím portálu Protokolos k dispozici členům AMSP ČR na www.protokolos.com. Protokolos je globální internetovou platformou pro zahraniční obchod. Registrovaným členům dává možnost vybrat si vhodného experta ke spolupráci na zahraničním trhu a přináší i zajímavé informace o cílových trzích z pohledu expertů. Členům AMSP je u příležitosti tohoto speciálu k dispozici limitovaná registrace zdarma po předchozí objednávce na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3