INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

V ČSOB Pojišťovně došlo k významným organizačním změnám ve vrcholovém vedení této společnosti. Celkem se změna týká třech postů členů představenstva. V závěru minulého roku firmu opustil pan Dušan Quis, do konce června odchází pan Frank Fripon a pan Michla Kaněra. Uvolněná místa v představenstvu ČSOB Pojišťovny postupně obsadili pan Stanislav Uma, pan Jiří Střelický a pan Michal Brothánek.

S platností od 1. 7. 2016 je složení nového představenstva ČSOB Pojišťovny následující:

Ing. Vladimír Bezděk M. A. - předseda představenstva odpovědný za Útvar generálního ředitele

Ing. Marek Nezveda - člen představenstva odpovědný za Divizi financí a řízení rizik

Ing. Stanislav Uma - člen představenstva odpovědný za Divizi klientského servisu a přímé distribuce
Mgr. Jiří Střelický, M.A., Ph.D.  - člen představenstva odpovědný za Divizi životního a neživotního pojištění

Ing. Michal Brothánek - člen představenstva odpovědný za Divizi obchodní

„Je před námi ambiciózní cíl – do konce roku 2018 dosáhnout hranice desetiprocentního tržního podílu. Těším se moc na spolupráci v novém organizačním uspořádání a věřím, že nám pomůže v plnění našich strategických cílů,“ uvedl Vladimír Bezděk, generální ředitel ČSOB Pojišťovny.

Představujeme nové členy představenstva ČSOB Pojišťovny:

Ing. Stanislav Uma

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze (fakultu Managementu) a Southern Methodist University v Dallasu (obor bankovnictví). Působil v řadě významných společností v tuzemsku i v zahraničí. (1998 – 2002: Komerční banka; 2002 – 2008: Česká pojišťovna; 2009 – 2013: holding Generali PPF; 2013 – 2014: Všeobecná úvěrová banka). Stanislav Uma nastoupil do ČSOB Pojišťovny v září 2015, a to na pozici ředitele Odboru projektové a procesní kanceláře.

Mgr. Jiří Střelický, M.A., Ph.D.

Vystudoval Masarykovu univerzitu v Brně se zaměřením na odbornou matematiku. Ve studiu pokračoval na Centru pro ekonomický výzkum a doktorské studium Univerzity Karlovy (CERGE-EI), kde se věnoval ekonomickým teoriím. Svoje vzdělání dále rozšířil na zahraničních stážích na univerzitách v Berkeley v USA a německém Bonnu. Svoji kariéru zahájil jako vědecký pracovník Národohospodářského ústavu Akademie věd. V roce 2005 začal působit jako konzultant pražské kanceláře firmy McKinsey & Company, kde se věnoval oborům pojišťovnictví, energetika a telekomunikace. O dva roky později nastoupil do pojišťovny Generali a následně České pojišťovny.

Ing. Michal Brothánek

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze (fakultu Finance a účetnictví). Po absolvování vysoké školy v roce 2000 nastoupil tentýž rok do ČSOB, kde se postupně vypracoval až na pozici výkonného ředitele útvaru Institucionální bankovnictví ČSOB.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3