INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Zemědělská skupina Danish Agro, která je vlastníkem české společnosti Agromex, spustila zcela novou platformu pro použité stroje pro zemědělství, lesnictví a stavebnictví. Farmáři, zemědělci, stavaři a dodavatelé z celého světa zde mohou najít všechny použité stroje dostupné v rámci skupiny Danish Agro.

Dánskou družstevní zemědělskou společnost Danish Agro vlastní 12 000 dánských farmářů, pro které je důležitá nejenom ekonomická prosperita, ale i udržitelnost. Zemědělci ze severní a centrální Evropy jsou známí tím, že se o svou techniku starají, a zajišťují tak dlouhou životnost a maximální kvalitu pro dalšího uživatele.

V rámci projektu, na který se skupina zaměřila společně s Mascusem, předním evropským internetovým portálem pro nákup a prodej použitých nejen zemědělských strojů a průmyslových vozidel, nabízí Danish Agro použité kvalitní stroje z devíti zemí. Jejich celkový počet přesahuje 3000 použitých zemědělských, stavebních a lesnických strojů.

Touto novou platformou chce Danish Agro zvýšit hodnotu veškerých použitých strojů tím, že maximalizuje povědomí a zájem o použité stroje ze severní a centrální Evropy. Obecně mají tyto stroje vysokou výbavu a mohou poskytnout maximální kvalitu pro dalšího uživatele.

„Cítíme a vidíme obrovské možnosti na trhu ojetých strojů. Chceme výrazně rozvinout tento segment. Manažersky posilujeme oddělení prodeje použitých strojů, abychom mohli lépe reagovat na poptávku a poskytovat našim zákazníkům ještě lepší služby. Tento krok je zásadním rozhodnutím, které je součástí širší strategie naší mateřské společnosti Danish Agro. Naším cílem je vytvořit robustní a efektivní systém pro prodej použitých strojů, který nám umožní lépe naplnit potřeby našich zákazníků a zároveň posílit naši pozici na trhu,“ uvedl Petr Mikuláš, jednatel společnosti Agromex.

„Mnoho zemědělců chce být součástí ekosystému společnosti Agromex a vlastnit zemědělskou techniku značky Fendt. Zejména protože jim to poskytuje benefity díky rozšířené celorepublikové prodejní i servisní síti, kvalitním poprodejním a finančním službám,“ uvedl Jakub Hurta, obchodní ředitel společnosti Agromex.
Agromex je předním prodejcem zemědělské techniky a dalších speciálních strojů, který se od svého založení v roce 1992 neustále rozvíjí a na trhu působí více než tři dekády. Jako hrdý člen skupiny Danish Agro od roku 2016 se Agromex zavázal k poskytování nejenom špičkového sortimentu zemědělské techniky, ale i komplexního servisu, který vyhovuje specifickým potřebám zemědělců. S bohatým portfoliem produktů od renomovaných značek, jako jsou Fendt, Weidemann, Kröger, Kerner, Lemken a Pellenc, Agromex uspokojuje široké spektrum požadavků v oblasti zpracování půdy, setí, sklizně pícnin a ochrany rostlin.

Společnost Agromex se může pochlubit rozsáhlou sítí poboček a servisních středisek rozprostřených po celé České republice. S pobočkami umístěnými v Modleticích u Prahy, Cerekvici u Hradce Králové, Myslince u Plzně, Starém Jičíně, Českých Budějovicích a Brně, doplněných o servisní střediska ve Slatině, Žam­berku, Blížkovicích a Havlíčkově Brodě, je Agromex významným poskytovatelem okamžité servisní podpory pro své zákazníky.

(tz)

Slovo ke dni

  • Úžasná tiskovka Grady

    Byl to mimořádný zážitek. Nakladatelský dům Grada uspořádal 11. září v Praze tiskovou konferenci, na níž představil, jaké zajímavé tituly do konce tohoto roku vydá. Na tom by nebylo nic neobvyklého. Vystupující aktéři včetně několika autorů byli rychlí, dynamičtí a časově úsporní. Přesto dokázali sdělit vše, co bylo v plánu. Za hodinu čistého času jsme se dověděli spousty informací nabitých emocemi, vtipem i zaujetím pro věc. Bylo to velmi poutavé divadlo, nikdo neusínal a všichni jsme hořeli zvědavostí. Co mne ještě zaujalo, bylo oblečení přítomných odbornic. Osobnosti, o nichž by si leckdo myslel, že jsou to introverti a knihomolové neznající nic víc než písmenka na papíru, byly oděny s šarmem, vkusem a nápaditostí. Takže to celé dění byla tak trochu i módní přehlídka. Což vůbec neškodilo. Ženskému osazenstvu Grady to totiž náramně...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Říjen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3