INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

New Cross_SolarisVzácné poklady opatrovali templáři nejen v dobách své středověké slávy, ale i dnes se mohou jejich pokračovatelé, Templářské sklepy Čejkovice, vinařské družstvo pochlubit jedinečným skvostem. Světový unikát, který lze označit hned třemi superlativy – zlatý kov pro víno Solaris, zlatý kov pro jeho skleněný obal „Castle“ a nejnověji zlatý kov za jeho etiketu „New Cross“.


Vinařské družstvo Templářské sklepy Čejkovice získalo letos v srpnu na výstavě Země živitelka nejvyšší ocenění Zlatý klas za jakostní víno s přívlastkem Solaris – výběr z bobulí 2012. Výjimečnost odrůdy Solaris potvrdili i návštěvníci, u nichž se odrůda Solaris stala rovněž jednoznačným vítězem.

Toto nové víno získává mílovými kroky velkou oblibu jak u odborníků, tak u českých spotřebitelů. Potvrzuje se tak trend, že český zákazník není konzervativní a rád poznává nové odrůdy vín.Že templáři dokáží dělat nejen originální víno, ale i obal, se potvrdilo hned dvakrát.V rámci soutěže DESIGN VD 2013 a INOVACE VD 2013, kterou každoročně vyhlašuje Svaz českých a moravských výrobních družstev získalo družstvo  v kategorii DESIGN VD 2013 ocenění za láhev řady vín „Castle“.

Nejaktuálnější novinkou je ovšem vítězství v mezinárodní soutěži HP Indigo Label Expo 2013 Innovation Showcase s produkcí etiket řady NEW CROSS.


Toto prestižní ocenění templáři obdrželi 25. září přímo v Bruselu v Belgii, kde se akce koná. Originální černé láhve „Castle“ s reliéfem hradeb, vyjadřujícím název láhve, s černou etiketou opatřenou moderním lesklým černým křížem „New Cross“ jsou vystaveny na veletrhu LABEL EXPO EVROPA 2013 na stánku Hewlett-Packard v Bruselu. Letošní ročník je největší za třicet tři roků své historie, akce obsadila sedm hal na Expo v Bruselu s pokrytím 31.500 metrů čtverečních.

Světový unikát, který získal během měsíce tři superlativy – zlatý kov za víno Solaris, zlatý kov za skleněný obal „Castle“ a nejnověji zlatý kov za etiketu řady New Cross. To je gurmánský a vizuální zážitek vína Solaris z řady New Cross,“ shrnuje Mgr. Lukáš Lukáš, obchodní a marketingový ředitel Templářských sklepů Čejkovice.Vychutnejte si tedy originální templářská vína. Aktuální informace lze sledovat na facebooku Templářské sklepy Čejkovice a 

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3