INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

BETON OOH 960x820Vizuál s krabicí na pizzu, do které někdo místo oblíbené pochoutky naservíroval nový dům, se opět objevil v outdooru. Celkem 84 reklamních ploch s novými vizuály, tvoří součást podzimní části letošní reklamní kampaně společnosti Českomoravský beton, jednoho z nejvýznamnějších výrobců transportbetonu na našem trhu. Podzimní část outdoorové kampaně kombinující billboardy, bigboardy a dva doublebigboardy začala v září a  potrvá do konce října. Od října ji také podpoří behaviorálně cílená on-line kampaň na portálu Novinky.cz.

Cílem letošní kampaně je nabídnout malým stavebníkům a investorům, ale i menším realizačním firmám, aby nechali výrobu betonu na profesionálech. Dodávka betonu je svou jednoduchostí na vizuálech přirovnána k dovážce pizzy v krabici přímo domů. „Billboardy zatím žádná z firem vyrábějící beton ve větší míře nevyužila, šlo vždy jen o jednotlivé kusy,“ uvádí důvody pro výběr média Jan Veselý, marketingový manažer společnosti Českomoravský beton a doplňuje: „Kromě toho nám billboardy umožnily i prezentaci v regionech, a to přímo v těch městech, kde jsou naše betonárny.“ Umístění reklamních ploch totiž kopíruje rozmístění jednotlivých provozů skupiny Českomoravský beton. Billboardy navíc oslovují i stavebníky, kteří nemají čas číst, případně přístup k internetu.

Podzimní část kampaně zahrnuje na 84 plochách dva různé vizuály lišící se obsahem krabice na pizzu (dům/bazén). Obě varianty spojuje jednoduchý, jasný a srozumitelný slogan: „Beton až do domu“ na pozadí představující betonovou zeď. Sdělení zahrnuje odkaz na www.transportbeton.cz. Od 7. října se k outdoorové kampani připojí ještě on-line kampaň na Novinky.cz s behaviorálním zacílením. Stále je také aktivní Landing page www.vychutnejsisvoustavbu.cz , kterou Českomoravský beton spustil už v rámci jarní části kampaně. Lze se sem dostat automaticky také prostřednictvím odkazu www.betonazdodomu.cz.

Reklamní kampaň s heslem „Vychutnej si svou stavbu“, začala už na jaře 2013 billboardovou a on-line kampaní, doplněnou printem. Vizuály billboardů se sloganem „Vychutnej si svou stavbu“ však navíc obsahovaly také navigaci na nejbližší betonárnu skupiny Českomoravský beton a údaj o její vzdálenosti.

Kreativu pro skupinu Českomoravský beton letos připravila agentura Scholz & Friends s.r.o., outdoorové plochy zajistila FAMEDIA s. r. o.

O společnosti Českomoravský beton, a.s.

Českomoravský beton, a.s. je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky. Skupina, jejíž vznik spadá do počátku 90. let minulého století, v současné době provozuje více než 68 nově postavených nebo zrekonstruovaných betonáren, které mají zavedený systém řízení jakosti ČSN EN ISO 9001 a splňují nejpřísnější ekologická kritéria. Celá skupina – holdingová společnost a její dceřiné společnosti vystupují pod jednou společnou obchodní značkou Českomoravský beton.

Skupina Českomoravský beton patří k největším výrobcům transportbetonu na českém trhu. Svými dodávkami se podílela na velkých stavbách dopravní infrastruktury, průmyslových, komerčních a bytových komplexů, ale i na stavbách rodinných domů a drobných rekonstrukcích.Českomoravský beton je spolu se společnostmi Českomoravský štěrk a Českomoravský cement součástí silné mezinárodní skupiny HeidelbergCement.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3