INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Pokud jste někdy obdrželi poštou zásilku, která na vaší adresu doputovala v poškozeném stavu, je následujících pár odstavců určeno právě vám. Lidé, kteří často využívají zásilkových služeb, se při doručení leckdy potýkají s nekvalitním ochranným obalem. V České republice se ročně rozešlou miliony balíků, jenom třídírna v pražských Malešicích jich odbaví přes 80.000 denně. Mezi doporučované výrobce a doručovatele obalových materiálů patří například i výrobce Paketo.cz ze Vsetína.

„Vlastníme s kamarádem e-shop a zasíláme pravidelně křišťálové výrobky do Ameriky. Bohužel se nám v minulosti stalo, že některé dodávky do New Yorku nedoputovaly úplně v tom nejlepším stavu,“ říká majitel významného internetového obchodu se šperky, Samuel Klika. S rozvojem elektronického prodeje věcí vznikl přetlak na české i zahraniční zásilkové služby s ohledem na zachování kvality výrobku. Většina českých provozovatelů e-shopů si neláme hlavu nad kvalitou ochranných obalů při zasílání. V posledních letech se však tento trend daří bořit profesionalizací provozovatelů internetových obchodů. „Pár měsíců dozadu jsme vyřešili náš problém s častým rozbíjením materiálu. Rozhodli jsme se investovat do vlastních krabic s unikátním rozměrem a designem podle naší firmy“, dodává Klika.

„Pokud zasíláte službou například knihy nebo DVD, využijte pevný kartonový obal. Pro zvýšení bezpečnosti můžete tento obal doplnit například bublinkovou fólií“, říká Helena Janáčová z portálu Paketo.cz.  Při objemnějších zásilkách je vhodné použít takzvané poštovní krabice z třívrstvé lepenky. Důležitou součástí takovýchto krabic je využití bublinkových výplní, nebo fixačních materiálů.

V České republice a na Slovensku patří internetový obchod Paketo.cz k těm s největší tradicí. „Mezi naše zákazníky patří dlouhodobě i provozovatelé e-shopů nebo velké podniky, jelikož dokážeme vyrobit na zakázku již od jedné unikátní krabice, po velkou sériovou výrobu. Jsme v tomto velmi flexibilní,“ dodává Janáčová.

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3