INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Aktuální pokles cen zemního plynu a výhodné nákupní ceny na burzách se promítají do ceníků RWE. Po snížení cen o šest procent ze začátku roku, RWE nyní potvrzuje další pokles od začátku května, tentokrát až o 10 %. Celkově tak bude zemní plyn od RWE před příští topnou sezonou značně levnější. Lidé tak díky výraznému poklesu cen ušetří v meziročním srovnání tisíce korun za vytápění a ohřev vody.

„Jako jediní na trhu zlevňujeme plyn díky výhodným nákupům už podruhé v letošním roce. Důsledně promítáme naše nákupy přímo do cen pro naše zákazníky. Od ledna odměňujeme zákazníky na základním ceníku speciální prémií, která u vytápění dosahuje šesti procent. V květnu se lidé dočkají dalšího výrazného snížení ceny, tentokrát až o 10 procent. Příští topná sezóna bude pro naše zákazníky výrazně levnější,“ uvedl obchodní ředitel RWE Tomáš Varcop.

Levnějšího plynu se dočkají zákazníci na standardním ceníku. RWE však promítne výhodnější cenové podmínky také zákazníkům s uzavřenými smlouvami na fixní produkty. Z poklesu cen na burzách tak budou těžit všechny skupiny zákazníků.

„Zákazníci s fixními produkty šetří od počátku smlouvy, protože byly naceněny již podle nižších nákupních cen. Přesto odměníme i tyto zákazníky speciální prémií. Nechceme, aby atraktivní a populární fixní produkty přišly o aktuální výhody z poklesu světových cen,“ vysvětlil Varcop. Pro získání této slevy nemusí lidé dělat vůbec nic, speciální prémie se jim automaticky započítá do nejbližší faktury.

Výrazný meziroční pokles cen je dobrou zprávou pro všechny, kteří využívají ekologický zemní plyn k vytápění svých domovů. Cena plynu od RWE pro příští topnou sezonu bude ve srovnání s tou letošní o téměř pětinu nižší.

Například čtyřčlenná rodina v průměrném domě, která využívá zemní plyn k vytápění a ohřevu teplé vody, meziročně ušetří díky poklesu ceny přes 3600 korun. Rodině ve třípokojovém bytě se sníží účet za plyn o téměř 1700 korun. Zákazník, který na zemním plynu jen vaří, ušetří skoro stokorunu.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3