INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

NaNákupy lifestyle_mAplikace ČSOB NaNákupy funguje od loňského června a k placení ji využívá již téměř 15 tisíc lidí. Získané statistiky odhalily, jak umíme využívat technologické vymoženosti a jak zacházíme se svými penězi. Zjištění banky komentovali také její bankéři a specialisté. Jak jste na tom vy?

Aplikaci používá 15 % žen

„Muži mají k technických věcem blíže, to asi není žádné tajemství. Podíl uživatelek ale setrvale roste. Ženy si potřebují být jisté, že jim novinka přinese užitek. I proto se těšíme, že již brzy nabídneme další funkce usnadňující rutinní nakupování i nákupy pro radost,“ komentuje Ladislav Beneš, který se podílel na vzniku této aplikace. 

Nejvíce utrácíme za potraviny a drogerii

„Za potraviny a drogerii bylo provedeno za 8 měsíců existence aplikace přes 130 tisíc transakcí. Zajímavá byla také kategorie automobilů, kde včetně paliva bylo realizováno 23 tisíc transakcí, což je přibližně dvakrát více než za oblečení a obuv,“ uvádí Pavla Hávová, mluvčí ČSOB.

Platba otiskem prstu

„Je to čerstvá novinka, kterou jsme na této aplikaci udělali přímo na četné žádosti uživatelů. Platit otiskem prstu místo zadání číselného PINu je bezpečnější a pohodlnější,“ přibližuje Miloš Minčič, manažer inovativních služeb ČSOB.

Všechny regiony hlásí aktivitu

Přepočteno na obyvatele se platí stejně intenzivně ve všech regionech, nejvíce ale v Praze a Východních Čechách.

Nejvíce platí lidi ve věku 25 až 45 let

„Do aplikace se nám hlásí nejvíce středně mladých lidí, kteří oceňují zejména to, že platby mobilním telefonem lze využít po celém světě. Jedinou podmínkou je terminál, který umožňuje bezkontaktní platby Mastercard a Visa,“ komentuje Miloš Minčič.

O Aplikaci NaNákupy

Více než patnáct tisíc klientů ČSOB a Ery Poštovní spořitelny si už aktivovalo aplikaci ČSOB NaNákupy. Od loňského léta lze aplikací v mobilu platit v obchodech, nově umožní autorizaci plateb také prostřednictvím otisku prstu. Dámy se od léta mohou těšit na to, že si vedle svých věrnostních kartiček budou moct nahrát i speciální platební kartu, která jim přinese slevy u obchodníků zaměřených na životní styl a zpříjemní jim tam nakupování.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3