INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Stanovení ceny povinného ručení nikoliv podle parametrů vozidla, ale podle parametrů jeho řidiče. Revoluční způsob vypočtu ceny, se kterým pojišťovna přišla na trh jako první v roce 2011, klienty oslovil a v těchto dnech ČSOB Pojišťovna prolomila hranici jedné miliardy korun v předepsaném pojistném z pojištění vozidel občanů v oblasti tzv. „povinného ručení“.

„V celém našem kmeni už je více než půl milionu pojištěných vozidel, což je o více než 150 tisíc více, než když jsme tento nový produkt uváděli na trh. Naší strategií není konkurovat cenou, ale kvalitou a férovým přístupem ke klientovi a podle čísel na to klienti slyší,“ uvedl Jaroslav Král, ředitel odboru pojištění vozidel ČSOB Pojišťovny.

ČSOB Pojišťovna zavedla nový způsob výpočtu ceny na základně dlouhodobého sledování statistických údajů. Právě na základě nich uvedla v roce 2011 jako první na trh pojištění vozidel Naše auto, které při výpočtu ceny povinného ručení bere v potaz především charakteristiky řidiče a méně jeho auta.

„Kvalita řidiče je pro nás důležitá, protože nebourá auto, ale právě jeho řidič. Při výpočtu ceny hledíme více na škodní historii řidiče, jeho věk, místo bydliště. Samotné auto pro nás hraje až sekundární roli, kdy nás zajímá především jeho výkon,“ upřesnil Jaroslav Král.

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3