INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Společnost ČSOB Leasing za 1. pol. 2012 poskytla financování v objemu téměř 4,5 miliardy korun. V porovnání s dalšími leasingovými společnostmi se stala největší leasingovou společností na českém trhu. Je také leaderem ve financování českých podnikatelů, v segmentu strojů, zařízení a technologií i co do velikosti portfolia zákaznických smluv.

„Naše prvenství na trhu leasingových společností dle aktuálních statistik ČLFA nevnímáme jako výsledek nějakého krátkodobého vlivu, ale jako projev dlouhodobé a konsistentní obchodní výkonnosti, která je provázena i požadovanou finanční výkonností společnosti z pohledu akcionářů. V meziročním srovnání činí tržní podíl ČSOB Leasing 11,6 %, což znamená, že jsme jedničkou na leasingovém trhu nejen za první pololetí 2012, ale již déle než rok", řekl Libor Bosák, předseda představenstva a generální ředitel společnosti.

Společnost ČSOB Leasing uzavřela za 1. pol. 2012 celkem 7334 nových zákaznických smluv s více než 3200 zákazníky. Podle aktuálních statistik nebankovního trhu je ČSOB Leasing vedoucí leasingovou společností také v segmentu financování českých podnikatelů. V segmentu financování strojů, zařízení a technologií dosáhla tržního podílu 16,5 %. ČSOB Leasing je tak vedoucí leasingovou společností nejen co do objemu nově uzavřených obchodů, ale současně i v segmentu financování strojů, zařízení a technologií. Společnost je navíc na trhu největší co do velikosti spravovaného portfolia zákaznických smluv.

ČSOB Leasing poskytuje financování dopravní techniky, strojů, zařízení, výpočetní techniky, technologií, včetně financování předmětů velkých pořizovacích hodnot pro korporátní zákazníky. Produkty zákazníkům je firma schopna dle preferencí zákazníka nabídnout nejen prostřednictvím vlastní distribuční sítě (osobní přístup v každém regionu ČR) či rozsáhlé distribuční sítě ČSOB, ale přímo v místě prodeje u spolupracujících dodavatelů movitého majetku.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3