INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
logoPREMIERPREMIER system a.s., přední český producent informačních a ekonomických systémů, v souladu s dlouhodobou evolucí svého oblíbeného ERP systému PREMIER chystá pro své zákazníky novou verzi. S vylepšenou podporou chytrých mobilních telefonů, tabletů a dotykových ultrabooků představuje PREMIER system ve verzi X4.2 jeden z nejmodernějších ERP systémů. Stejně jako s železnou pravidelností již patnáct let bude i letos zákazníkům nová verze ERP systému PREMIER dostupná začátkem prosince.

Moderní a přehledné uživatelské rozhraní

Nejen líbivý, ale také funkční – přesně takový by měl být moderní design. V souladu s těmito požadavky nová verze PREMIER system přináší alternativní vzhled uživatelského rozhraní. Všechny požadované funkce a moduly jsou v něm dostupné z přehledně členěného hlavního menu sestaveného z barevně odlišených dlaždic. Prostředí PREMIER system tak bude na první pohled povědomé všem uživatelům operačního systému Windows 8. Přehlednou práci se systémem zajistí také možnost zobrazení pouze těch modulů a funkcí, které daný zaměstnanec ke své práci běžně využívá. Tlačítka s přístupy do ostatních funkcí jim nebudou na ploše zbytečně překážet.

Rozhraní se velmi pohodlně ovládá na chytrých telefonech, tabletech a dalších dotykových zařízeních. Dlaždice jsou větší a od sebe navzájem více oddělené než standardní tlačítka. Spolu s vektorovou grafikou systému, která se přizpůsobí všem velikostem obrazovky smartphonů a tabletů, nyní nabízí PREMIER pro uživatele moderních mobilních zařízení jedno z nejlepších řešení na trhu ERP systémů.

Není obchodní partner v insolvenci?

Další užitečnou funkcí PREMIER systém verze X4.2 je automatické upozornění na insolvenci obchodního partnera. Při pořizování faktury probíhá na pozadí automatický test solventnosti vyhledáváním v insolvenčním rejstříku a v případě potřeby uživatele upozorní skrze výstražnou hlášku. Barevná výstraha insolvence se následně objeví na kartě obchodního partnera i ve všech jeho dokladech v systému.

Prodeje na dosah prstu

K maximálnímu zjednodušení práce zaměstnanců prodeje a skladu slouží nový způsob ovládání modulu Sklad. To plně podporuje moderní dotyková zařízení, díky kterým lze do systému zadávat výdejky, příjemky a pokladní doklady přímo v terénu. Rozumí si také s plně automatizovaným zadáváním dat skrze čtečky čárových kódů. Skladové zásoby se aktualizují v reálném čase a odpovědní zaměstnanci tak mají důležité informace vždy čerstvé. Praktické je rovněž automatické zálohování rozpracovaných zakázek bez nutnosti ukládání. Systém si tak snadno poradí s výpadky proudu nebo prázdnou baterií. Modul lze také lze snadno kustomizovat jako klasický pokladní systém pro terminály v pohostinství.

Další funkce nové verze systému PREMIER X4.2

• Podpora obrazovek s vysokým rozlišením

• Definice a tvorba definovatelných výkazů bez nutnosti programování

• Vylepšení funkcí práce v týmu

• Funkční rozšíření tabulkového procesoru a tvorby grafů modulu Unigrid

• Rozšíření možností modulu E-agent, který automaticky posílá vyžádané přehledy na email zaměstnanců

• Plná podpora cizích měn a automatické zapracování kurzových rozdílů

• Aktualizace legislativy

Jiří Sonek, obchodní ředitel PREMIER system a.s., k nové verzi systému dodal: „Hlavní změny, které jsme pro naše zákazníky připravili, se týkají přizpůsobení ovládání systému PREMIER pro dotykové obrazovky. Obliba chytrých mobilních zařízení ve firmách závratně stoupá a klienti se přejí mít k podnikovým datům přístup kdykoliv a odkudkoliv. Troufám si říci, že s příchodem nové verze PREMIER system dostanou v tomto ohledu jedno z nejdokonalejších firemních řešení na trhu. Vylepšili a přidali jsme ale řadu dalších funkcí a jako každým rokem se i letos těšíme na zpětnou vazbu našich klientů. Evoluce PREMIER system vychází právě z jejich potřeb a zkušeností s každodenní prací s ním."

O společnosti PREMIER system

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako ryze česká firma s vlastním know-how. Nyní je předním producentem informačních a ekonomických systémů na tuzemském trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku doplňují nástavbové moduly a specializovaná řešení pro firemní procesy v téměř jakémkoliv oboru. Po dobu 14leté působnosti na trhu ČR a SR si společnost Premier system a.s. vypracovala přední pozici mezi poskytovateli informačních a ekonomických systémů pro menší a střední společnosti.

Tradice a úspěch firmy je založen především na výrobě kvalitních produktů s originálním prostředím a ovládáním, na flexibilitě firmy při řešení individuálních požadavků svých zákazníků, vysoké odborné kvalifikaci zaměstnanců. Stejně tak poskytování komplexních služeb, jejich kvalita a rychlá dostupnost směřuje k hlavnímu cíli společnosti, a tou je maximální spokojenost zákazníků a osobní přístup ke klientovi. Především spokojenost našich klientů a jejich doporučování je hlavním elementem dynamického růstu společnosti a jejího portfolia klientů, které činí více než 3 500 subjektů (více než 12 tis. licencí). Naše dlouhodobé cíle jsou založeny poskytování našich produktů a služeb co nejširšímu spektru zákazníků v kategorii menších a středních společností. Budování dlouhodobého a oboustranně seriózního partnerství je další z hlavních cílů společnosti.

Více informací naleznete na www.premier.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3