INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Fujitsu uvádí na trh novou generaci FlexFrame Orchestrator, nástroje pro správu infrastruktury datových center, provozujících unifikované prostředí pro SAP. FlexFrame Orchestrator navíc nově přichází s rozšířením funkcionality, která je typická pro provoz datových center, pokrývá celou šíři aplikací SAP a nově podporuje implementaci platformy SAP HANA. Umožňuje efektivní správu prostředků a služeb spojených s provozem SAP a zrychluje proces obnovy provozu po katastrofě. Fujitsu v této generaci řešení také poprvé ruší omezení hardwarových a softwarových požadavků pro nasazení technologie FlexFrame. Ta je od nynějška k dispozici i v podobě, která umožňuje zavést tento účinný nástroj i pro jiné certifikované hardwarové platform

FlexFrame Orchestrator se již v praxi osvědčil při správě prostředí SAP Enterprise Resource Planning (ERP), ve kterém přináší úspory investičních a operativních nákladů přesahující až 50 procent. S příchodem nové generace FlexFrame Orchestrator mohou zákazníci očekávat snížení provozních nákladů i při zavedení platformy SAP HANA.

Fujitsu FlexFrame Orchestrator umožňuje poskytovatelům služeb budovat a efektivně provozovat datová centra s přístupem k datům v reálném čase. Jedná se o řešení, které je v současnosti jedinou platformou pro správu adaptivní infrastruktury datových center, která podporuje všechny čtyři varianty nasazení, tedy tradiční lokální systém, který si zákazník provozuje sám, pronájem služby, hosting systému nebo cloudovou službu.

Fujitsu také poprvé ruší omezení hardwarových a softwarových požadavků pro technologii FlexFrame, která je od nynějška k dispozici i v podobě softwarového nástroje pracujícího v nehomogenním hardwarovém prostředí. Použitelnost FlexFrame je v této nové generaci rozšířena i na technologie třetích stran a její výhody tak bude možné využít na všech certifikovaných sestavách, které dosáhnou požadované úrovně serverového, úložného a síťového výkonu.

Fujitsu FlexFrame umožňuje efektivnější správu, větší stabilitu, vyšší dostupnost a širší přístup k platformě SAP HANA

In-memory computing technologie SAP HANA, od svého představení v roce 2011, umožňuje podnikům na základě kvalitních obchodních analýz značně urychlit proces rozhodování. Implementaci technologie Fujitsu FlexFrame Orchestrator je možné provést bez zásahu do heterogenního prostředí datového centra. Fujitsu FlexFrame Orchestrator zajišťuje vysokou dostupnost všech uzlů a zlepšuje správu kompletních instalací platformy HANA. Firmě pomůže odstranit komplikace spojené se správou složité infrastruktury, protože po jeho zavedení již není nutné spravovat např. clusterová řešení. Díky dynamickému přidělování systémových prostředků také FlexFrame zvyšuje ekonomickou efektivnost a flexibilitu využití celé infrastruktury. FlexFrame dokáže dynamicky přesouvat aplikační a databázovou zátěž platformy HANA mezi jednotlivé servery, čímž umožňuje hladký provoz a nepřerušený chod systémů i v případě nutné údržby. Současně minimalizuje počet záložních uzlů potřebných pro případ havárie.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3