INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Skupina CENTROPOL založila dceřinou společnost CENTROPOL TELECOM s.r.o., která bude provozovatelem chystaného virtuálního telekomunikačního operátora. Dceřiná společnost byla zapsána do obchodního rejstříku na začátku ledna letošního roku. Projektovým ředitelem společnosti je Michal Hájek. Skupina CENTROPOL začala budovat virtuálního mobilního operátora, který zákazníkům umožní volání za výhodnější ceny. Prvního zákazníka by měl operátor přivítat již letos. Virtuální operátor je součástí holdingu CENTROPOL, do kterého mimo jiné patří největší alternativní dodavatel elektřiny, společnost CENTROPOL ENERGY.

CENTROPOL zahájil přístupová jednání s vybranými mobilními operátory o propojitelnosti systémů. Prvního zákazníka chce přivítat ještě letos. "Chceme našim stávajícím zákazníkům, kterým dodáváme energie, ale i těm, které dosud neobsluhujeme, poskytnout zajímavé podmínky pro mobilní volání. Chceme poskytnout levné volání s kvalitním servisem a zázemím. Jde o logický krok pro rozšiřování služeb 330.000 zákazníkům, kterým v současné době skupina CENTROPOL dodává elektřinu a zemní plyn," řekl Michal Hájek, který je ředitelem projektu virtuálního operátora skupiny CENTROPOL.

Virtuální operátor bude zpočátku poskytovat mobilní služby. "Do budoucna chceme ale služby spojené s telekomunikacemi dále rozšiřovat například o datové služby a pevné linky," doplnil Michal Hájek.

O skupině CENTROPOL

Skupina CENTROPOL působí na trhu od 90. let 20. století. Její součástí jsou firmy zabývající se dodávkami energií, elektřiny a zemního plynu. Součástí skupiny je společnost CENTROPOL ENERGY, která je s více než 330.000 zákazníky v současné době největším alternativním dodavatelem elektřiny a významným dodavatelem plynu. Tržby skupiny CENTROPOL se pro rok 2012 budou blížit hranici šesti miliard korun.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3