INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
PREMIER system se díky vydařenému loňskému roku zařadil mezi nejvýznamnější české ERP systémy. Získal 290 nových firemních zákazníků z oblasti průmyslu, stavebnictví i služeb.

PREMIER system, tradiční český výrobce podnikových informačních systémů, v loňském roce oslavil již 14leté výročí vzniku. S čerstvě dosaženým počtem 3 500 zákazníků u nás i na Slovensku, se společnost zařadila na přední místa mezi dodavateli ERP systémů. PREMIER system rovněž dosáhl mety 12 000 prodaných licencí. Mezi 290 nových zákazníků, kteří se vloni rozhodli PREMIER system využívat, se zařadil například developer CTR Group, Teplotechna Ostrava, VSH development, výzkumné a testovací centrum SVÚM a.s. a mnoho dalších společností napříč různými obory podnikání.

Významným počtem zákazníků a tempem růstu prodeje nových licencí završil PREMIER system doposud nejúspěšnější rok působení na českém trhu. Jiří Sonek, obchodní ředitel společnosti, k úspěchům firmy v roce 2012 dodává: „Ve vysoké konkurenci na poli podnikového software je stále obtížnější přesvědčovat zákazníky, aby si vybrali právě váš produkt. Proto je příjemné sledovat, že počty firem, které daly důvěru právě nám, takto dynamicky rostou. Jen za loňský rok jich přibylo 290. Jako nejvýznamnější příčinu úspěchu vidím zejména čtrnáctiletou cílevědomou evoluci systému PREMIER. Takováto tradice u potenciálních zákazníků vzbuzuje důvěru. Rovněž se snažíme jít neustále s dobou."

Součinnost s moderními technologiemi dokladuje nejnovější verze PREMIER system X4.2, která byla představena v prosinci. Ta výrazně usnadňuje dotykové ovládání systému přes chytré mobilní telefony, tablety nebo ultrabooky. Vektorová grafika umožňuje použití ERP systému na libovolné velikosti obrazovky, nechybí ani spolupráce se čtečkami čárového kódu nebo klasickým pokladním terminálem.

K oblíbenosti ERP systému PREMIER přispívá jeho škálovatelnost i jeho volitelné oborové moduly. Firemní zákazníci si mohou po bezplatné konzultaci s odborníky PREMIER system nakonfigurovat software na míru bez ohledu na velikost firmy a odvětví, ve kterém působí.

Více informací naleznete na www.premier.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3