INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost ZTE, čtvrtý největší výrobce mobilních telefonů, se v roce 2013 výrazněji zapojí do bojů o získání přízně nejnáročnějších zákazníků. Na trhu se objeví chytré mobilní telefony, založené na nejnovějších technologiích a prémiovém designu.

Právě za tímto účelem ZTE představilo značku Nubia s prvním přírůstkem v podobě pětipalcového smartphone Nubia Z5. Vlastní vlajkovou lodí ZTE se stane čtyřjádrový chytrý telefon Grand S, který byl představen na veletrhu CES 2013.


Nubia Z5: Sprinter v italském obleku

Nubia Z5 vsází na dvojici elegantních barevných provedení: matnou černou nebo lesklou bílou. Tělo telefonu se vyznačuje tloušťkou pouhých 7,6 mm. V segmentu superphonů má Nubia Z5 vůbec nejtenčí rámeček displeje, pouhých 2,7 mm. Rozměrná pětipalcová obrazovka s rozlišením 1080p díky němu doslova dominuje čelnímu panelu přístroje. Netradiční designové prvky telefonu propůjčil italský návrhář Stefano Giovannoni, který spolupracuje se značkami jako Fiat, Alessi, Lavazza nebo Seiko.

Nubia Z5 je vybavena operačním systémem Android verze 4.1 (Jelly Bean). Ten zajišťuje pohodlné a intuitivní ovládání a plynulý chod. Full HD rozlišení displeje předurčuje superphone ke sledování filmů a hraní náročných her. Multimediální nadšence dále potěší dvojice kvalitních reproduktorů Yamaha s technologií Dolby Digital Plus. Fotoaparát přístroje se vyznačuje vysokou světelností a dostal do vínku rozlišení 13 MPix.

Nubia Z5 představuje technologickou špičku světa mobilních telefonů. Ultimátní výkon je založen na síle čtyřjádrového procesoru s taktem jader 1,5 GB vyrobeném 28nm technologií. Jeho výkon doplňuje grafický čip Adreno 320. Hodnota operační paměti přístroje se vyhoupla na 2 GB, nechybí ani 32 GB úložného prostoru.

ZTE Grand S: Supertenká vlajková loď

ZTE Grand S potěší zákazníky lesklým nebo matným provedením a hned sedmi barevnými variantami. Tělo telefonu má tloušťku pouhých 6,9 mm. Jedná se tak o vůbec nejtenčí mobilní telefon s úhlopříčkou obrazovky o velikosti pěti palců. Rozměrná obrazovka rovněž poskytuje rozlišení 1080p s věrným barevným podáním.

ZTE Grand S pohání operační systém Android verze 4.1 Jelly Bean. Full HD rozlišení displeje potěší milovníky filmu a hráče her. Displej je navíc kryt vrstvou Gorilla Glass s ochranou proti poškrábání. Multimediální výbavu doplňuje fotoaparát s nadstandardním rozlišením 13 MPix.

ZTE Grand S ve verzi pro evropský trh bude představen na blížícím se veletrhu Mobile World Congress 2013 ve španělské Barceloně. Ten startuje již 25. února.

Přehled parametrů telefonu Nubia Z5
Rozměry:         138 × 68,8 × 7,6 mm
Displej:    5", CGS LCD, rozlišení 1920 x 1080 px (Full HD), 443 pixelů na palec
Baterie:         Li-Ion, 2300 mAh
Paměť:             2 GB RAM, 32 GB ROM
Čipová sada, procesor:    Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, čtyřjádrový 1,5 GHz, Adreno 320
Fotoaparát:    13 MPx, 5 optických členů (Konica Minolta), F2.2, autofocus, vyvážení bílé, macro, LED blesk, video 1080p           
Operační systém:     Android 4.1.1

Přehled parametrů telefonu ZTE Grand S
Rozměry:         142 × 69 × 6,9 mm
Displej:    5", rozlišení 1920 x 1080 px (Full HD), 440 pixelů na palec, Gorilla Glass
Baterie:         Li-Ion, 1780 mAh
Paměť:             2 GB RAM, 16 GB ROM
Čipová sada, procesor:    Qualcomm Snapdragon S4 Pro, čtyřjádrový 1,7 GHz, Adreno 320
Fotoaparát:    13 MPx hlavní, 2.0 MPx čelní kamera, autofocus, vyvážení bílé, macro, LED blesk, video 1080p
Operační systém:     Android 4.1.2 Jelly Bean

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3