INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Telekomunikační operátor, poskytovatel IT služeb a služeb datových center GTS Czech uspořádal seminář pro své firemní zákazníky na téma omezení dopadů distribuovaných DoS útoků z internetu. Reagoval tak na DDoS útoky, které na začátku března způsobily nedostupnost služeb řady českých institucí.

„Účast na semináři byla rekordní, takže nebylo možné vyhovět všem požadavkům. Dle zpětné vazby od účastníků víme, že zákazníci preferují řešení na omezení dopadů DDoS útoků jako službu od operátora, respektive ve spolupráci s ním. V rámci skupiny GTS čerpáme ze zkušeností našich rumunských kolegů, kteří odbavují desítky útoků denně. Jejich zkušenosti ukázaly, že je vhodné zmapovat konkrétní situaci u zákazníka a teprve poté zvolit vhodné řešení z množiny těch, které GTS v současné době již i v České republice komerčně nabízí,“ uvedl Václav Molík, ředitel zákaznických projektů GTS.

Seminář, který se konal v pražském hotelu Courtyard by Marriott ve středu 27. března, se skládal ze dvou hlavních bloků. První část agendy byla zaměřena na hlavní typy DDoS útoků a principy jejich provedení. Ve druhé části představila GTS základní principy pro návrh odolné infrastruktury zákazníka, které jsou podstatným faktorem pro prevenci. Na závěr prezentovaná technická řešení pomohou zlepšit dostupnost služeb firmy (kritické systémy IT, ale i web či e-mail) během DDoS útoku a také omezit jeho bezpečnostní rizika. 

O skupině GTS

Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou výraznou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 38 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

(tz)

 

https://twitter.com/images/resources/twitter-bird-blue-on-white.png

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3