INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Dovolena.cz, jeden ze dvou největších prodejců zájezdů a dovolených přes internet v Česku a značka holdingu Student Agency, spustila nejmodernější internetový vyhledávač zájezdů a dovolených v Česku. Absolutní novinkou a středoevropským unikátem je možnost porovnání a řazení jednotlivých nabídek podle odletů de facto ze všech středoevropských letišť.

„Posouváme moderní způsoby nákupu dovolených opět o míli dál“, řekla Eva Sedlmajerová, obchodní ředitelka Dovolena.cz a dodala: „jako jediní v celé střední Evropě jsme schopni on-line propojit a namixovat nabídky českých, německých, rakouských a dalších středoevropských cestovních kanceláří a seřadit je podle letišť. Klient tedy na první pohled pozná, že letět z Drážďan může být třeba až o 5000 Kč levnější, než např. z Prahy“.

Taková funkce nové verze internetových stránek dovolena.cz je dalším krokem k tomu, aby klient na jednom místě dostal kompletní informace, jak se do jím vybrané lokality dostat co nejvýhodněji.

Pokud si klient vybere konkrétní hotel, okamžitě vidí i cenu dovolené z ostatních letišť. Tento systém řazení, je středoevropským unikátem, kdy dochází k propojení českých, německých a rakouských cestovních kanceláří a velmi brzy do nabídky přibydou ještě i slovenské.Konkurenční společnosti také prodávají české a německé CK. Žádná z nich je ale nedokázala propojit tak, aby byly všechny CK seřazeny podle letišť a pod konkrétním hotelem a zákazník si mohl ihned porovnat a vybrat variantu, která je pro něj nejlepší. Změna vyhledávání je tedy opravdu revoluční. Klient navíc má možnost vybírat z nejlépe hodnocených a nejprodávanějších hotelů.

Řazení nabídek podle odletů z jednotlivých letišť ukazuje obrázek v příloze tiskové zprávy.

Nová grafická podoba a další vylepšení portálu Dovolena.cz

Nový web Dovolená.cz je také ve zcela nové grafické podobě, která splňuje prvky moderního webu
a velmi příjemného uživatelského prostředí. Většina zájezdů je zároveň aktualizována přímo okamžiku, kdy klient zájezd vyhledává. Klient tedy v okamžiku objednání vidí aktuální cenu,
a zda je zájezd volný.

Další novinkou je vytvoření speciálních podstránek věnovaných wellness pobytům, letní dovolené na horách, plavbám, eurovíkendům a poznávacím zájezdům, ale také třeba sportovním zájezdům. Klient si tedy u nás vybere jak letní dovolenou u moře, tak finálové utkání ligy mistrů, golfový zájezd, plavbu na největší lodi světa apod.

Cílem není mít jen největší nabídku pobytových zájezdů, ale rovněž nejširší portfolio doplňujících produktů a služeb. Vytvořili jsme web, na kterém si každý vyhledá zájezd, podle svých představ.

Klienti u nás ale nemusí hledat jen zájezdy. Na webu Dovolena.cz najdou i samotné ubytování do Chorvatska či Itálie, které je vždy uvedeno v ceně za apartmán pro daný počet osob.
Klient tedy ihned uvidí, zda je pro něj výhodnější jet do apartmánu pro dvě osoby, nebo za tu samou cenu zvolí větší apartmán, kde bude mít více prostoru. Z dalších služeb klientům nabízíme také charterové letenky ze zahraničních letišť.

Propojení ostatních služeb Student Agency a RegioJet

Student Agency jako celek (letenky, doprava, jazykové pobyty, zájezdy) je největší cestovní a dopravní agenturou v ČR.

Spuštěním nového webu jsme nastartovali mnohem užší propojení s ostatními odděleními.
Od samého počátku Dovolená.cz využíváme Žlutých autobusů k přepravě klientů na zahraniční letiště,
vlaků IC RegioJet k dopravě k odletům v Praze, stejně jako například letenkové a vízové oddělení, které nám zase vypomáhá při tvorbě zájezdů na míru.

Cíl nového webu je tedy nabídnout klientům nejmodernější a co nejpohodlnější vyhledávání a dále
propojení ostatních služeb Student Agency, největší cestovní a dopravní agentury v ČR.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3