INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Přední platforma pro bezplatné zasílání zpráv a internetové telefonování uvádí na trh verze pro Windows a Mac s video hovory; spouští verzi 3.0 své platformy, zcela přepracovala aplikaci Viber pro Android, podporuje osm dalších jazyků a oznámila, že má více než 200 milionů uživatelů.

Společnost Viber, (http://www.viber.com) přední platforma pro mobilní komunikaci, která nabízí bezplatné zasílání zpráv a internetové telefonické hovory v HD kvalitě, dnes oznámila, že uvádí na trh modul Viber Desktop pro PC a Mac. Tyto nové verze lze bez jakýchkoli problémů integrovat do stávajících mobilních verzí aplikace a poskytují stejný super jednoduchý proces nastavení, který využívá vaše telefonní číslo jako vaše ID. Aplikaci Viber Desktop si můžete stáhnout na internetové adrese: http://www.viber.com

Společnost rovněž oznámila, že různé platformy, které podporuje, využívá více než 200 milionů uživatelů. Společnost Viber způsobila revoluci v oblasti zasílání zpráv a internetového telefonování na mobilních zařízeních díky své populární aplikaci pro přední platformy, jako je například Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry a další. Nyní po zavedení verze pro stolní počítače Viber Desktop, mají uživatelé k dispozici snadné a vždy dostupné řešení pro bezplatné zprávy a hovory. Jednou ze silných stránek aplikace Viber je snadná aktivace.

Společnost napodobila stejný proces i u verze Viber Desktop. Jakmile zadáte číslo vašeho mobilního telefonu a potvrzovací kód, který na váš mobilní telefon zašle aplikace Viber, můžete začít! Veškeré kontakty z aplikace Viber ve vašem mobilním telefonu jsou okamžitě a neustále synchronizovány s vaším stolním počítačem. Modul Viber Desktop a poslední verze aplikace Viber byly vytvořeny od samého začátku pro uživatele, kteří používají aplikaci Viber na více zařízeních, takže můžete vždy použít ten nejvhodnější přístroj, ať už doma, ve škole, v kanceláři nebo na cestách. Viber nabízí mnohem větší flexibilitu než jakýkoli jiný podobný produkt.

Zde jsou uvedeny některé klíčové kombinované funkce: •Bezproblémový přenos hovorů mezi Viber Desktop a aplikací Viber jedním kliknutím nebo dotekem •Přijímání a odesílání zpráv se zobrazuje na všech zařízeních, ale zvukový signál se projeví jen na zařízení, které právě používáte •Zprávy a konverzace, které vymažete z jednoho zařízení, jsou odstraněny i ze všech ostatních.

Vrcholem je, že modul Viber Desktop je první aplikací Viber, která nabízí video hovory. S touto novou beta funkcí mohou uživatelé nyní realizovat video hovory z počítače na počítač jiného uživatele aplikace Viber. “Lidé tráví se svými chytrými telefony hodně času,” řekl Talmon Marco, generální ředitel společnosti Viber. “Avšak často je využívají doma nebo v kanceláři, kde mají k dispozici rovněž stolní nebo přenosné počítače.

S aplikací Viber Desktop lze využít vždy to nejvhodnější zařízení. Můžete bez problémů přístroje přepínat při odesílání zpráv a dokonce přenášet hovory mezi vaším mobilem a stolním počítačem.” Uvedení modulu Viber Desktop je součástí zavádění aplikace Viber 3.0, příští hlavní verze platformy. Verze 3.0 obsahuje hlavní aktualizace jak pro Android, tak iOS, stejně jako novou verzi pro BlackBerry, která umožňuje hlasová volání a zároveň kompatibilitu s aplikací Viber Desktop. Viber pro Android má nyní zcela přepracované “Holo” rozhraní a mnoho specifických optimalizací právě pro Android. Verze pro Android i iOS nebyly navrženy jen pro to, aby umožňovaly bezproblémovou komunikaci s novou verzí pro stolní počítač, ale obsahují také nové funkce. Klíčové aspekty nových verzí zahrnují: •Video zprávy •Nové záložky •Poslední online status •Vylepšenou práci s fotografiemi •Lepší výkon •Nový hlasový výstup •Zabezpečení oprav verze Android

Ale co je nejdůležitější, aplikace Viber nyní komunikuje i ve vašem jazyce a nově podporuje osm dalších jazyků, celkem tedy 27. 

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3