INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Internet pro občasné surfování je ideální na cesty, na dovolenou po ČR nebo pro děti na prázdninách;z předplaceného kreditu se odečítá pouze za prosurfovanou hodinu či den, dle zvoleného účtování.Nejlepší variantu sad předplaceného mobilního internetu pro občasné použití přináší ve své letní edici tarifů CDMA síť U:fon, kterou provozuje mobilní operátor Air Telecom.

Objem stažených dat – 30 GB měsíčně (tedy až 365 GB ročně) je vůbec nejvyšší mezi předplacenými sadami mobilního internetu na trhu. Ještě příznivější je pak cena za 1 GB přenesených dat, ta je v síti U:fon jen 29 Kč vč. DPH, u ostatních operátorů 400 – 1000 Kč. Předplacený internet s USB modemem v sadě je možné využít kdekoliv v ČR 

Široké pokrytí republiky signálem sítě U:fon tak umožní zákazníkům bez závazku brouzdat po internetu i v odlehlých místech ČR, kde má často běžný GSM/3G signál slabé pokrytí, například na chatách nebo zahrádkách, na horách nebo kdekoliv jinde v tuzemsku.

Absolutní kontrola nad výdaji – volba odečítání kreditu

Výhodou je účtování pouze ve dnech (či v hodinách), kdy zákazník internet využívá. Ve dnech či hodinách (dle zvoleného účtování), kdy není připojen, se žádné poplatky neúčtují. Cena připojení k internetu je 29 Kč vč. DPH za 1 prosurfovaný den (jednorázově bez ohledu na počet připojení), nebo dokonce 9,90 Kč vč. DPH za započatou hodinu.

Zákazník může zvolenou variantu odečítání kreditu dokonce měnit dle potřeby. První změna je zdarma. Je-li pro něj na chatě zajímavější denní účtování, změní jej, naopak v případě dovolené po tuzemsku, kdy potřebuje jen rychlé přečtení a zodpovězení e-mailu, si nastaví hodinové účtování.

Předplacené mobilní internetové sady přehledně

Praktické sady „Internet na kredit“ s výší kreditu 300 / 1000 / 2900 Kč obsahují již USB modem s automatickou instalací. Po vyčerpání kreditu si jej zákazník může znovu dle potřeby dobít, a to buď převodem z účtu, nebo kartou přes online platební bránu. Platí pak již pouze cenu kreditu, USB modem mu samozřejmě zůstává.

Zákazník není limitován přednastaveným kalendářním obdobím, ale může využívat internet podle toho, jak často se připojuje a podle dle zvoleného účtování.

Předplacený mobilní internet v síti U:fon

Internet na kredit

300 Kč

Internet na kredit

1 000 Kč

Internet na kredit

2 900 Kč

Výše kreditu

300 Kč

1 000 Kč

2 900 Kč

Cena modemu

v ceně sady

v ceně sady

v ceně sady

Datový limit

1 GB za den

1 GB za den

1 GB za den

Maximální rychlost stahování

až 3,1 Mb/s

až 3,1 Mb/s

až 3,1 Mb/s

Cena sady

990 Kč

1 490 Kč

2 900 Kč

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. V ceně sady je již započítán modem.

 

Jak využít předplacený mobilní internet?

Léto nabízí řadu možností využití, i když lze mobilní internet používat celoročně. Dva designově povedené USB modemy nabízí využití jak v běžném počítači, tak i v notebooku. Avšak prostřednictvím USB modemu s Wi-Fi routerem je možné se v síti U:fon připojit k internetu i s mobilními telefony, smartphony, tablety, herními zařízeními a řadou dalších přístrojů.

Předplacený mobilní internet je ideální pro situace, kdy zákazník nechce být vázán měsíčními poplatky, a přitom chce s internetem cestovat:

·         Pro občasné výlety na chatu, ať už sám, nebo s dětmi, jež „nutně potřebují být on-line“.

·         Pro příležitostné pracovní cesty, když chce být zákazník plnohodnotně připojen.

·         Pokud zákazník bydlí dočasně v bytě, kde si nechce zřizovat pevné internetové připojení.

·         Krátkodobě, pokud se vyskytne nenadálá událost, např. pobyt v nemocnici, v lázních nebo na dovolené po ČR, kde internet není vůbec nebo je příliš drahý.

·         Internet pro děti, které nechtějí odjet na prázdniny, jelikož tam není internet.

Internet na kredit v síti U:fon se hodí tedy všude, vyráží-li nárazově zákazník mimo domov či kancelář, kde není připojení, nebo je příliš drahé. 

Nejnižší cena za přenesený 1 GB

Internet na kredit v rámci nabídek předplaceného mobilního internetu v ČR má nejlepší poměr přenesených dat k ceně.

Vybere-li si zákazník účtování „29 Kč/1 den/1 GB“, zaplatí za 1 GB přenesených dat pouze 29 Kč vč. DPH. Vybere-li si účtování „9,90 Kč/1 hod/1 GB“ pak při maximální rychlosti 3,1 Mb/s může stát 1 GB dokonce jen 9,90 Kč vč. DPH!

V porovnání s ostatními operátory to je nejméně, protože v případě jejich předplacených mobilních datových služeb jde o částky od 400 Kč výše.

Zákazníci surfují rychlostí až 3,1 Mb/s. Pro dosažení maximální kvality signálu přitom lze přidat některou z externích antén, které běžně ostatní mobilní operátoři k USB modemům nenabízejí.

 

Nejvyšší FUP limit v kategorii

Měsíční FUP limit 30 GB má v konkurenci předplacených mobilních internetů, resp. reálných datových limitů, nejlepší poměr k ceně přenesených dat.


Nabídka USB modemů v síti U:fon

V ceně všech předplacených sad je již také zahrnut USB modem s technologií CDMA. Zákazníci si mohou zvolit z dvojice přístrojů značek AnyDATA nebo Celot. V obou případech probíhá instalace potřebného software automaticky přímo z paměti USB modemu. Není třeba instalační CD nebo stahování ovladačů hardware z internetu. Rovněž všechny parametry sítě jsou již nastaveny.

Modem AnyDATA ADU520L (bílý)

CDMA USB modem má přímo zabudovanou výsuvnou anténku pro zlepšení kvality příjmu signálu.

Modem Celot K300 (černý)

K modemu je možné i pořídit externí prutovou nebo Yagi anténu pro ještě lepší kvalitu signálu. Díky tomu je možné komfortní surfování i v místech pokrytí se slabším signálem nebo, v případě malé cestovní antény, také v dopravních prostředcích.

Vytvoření Wi-Fi sítě pro ostatní uživatele

Oba USB modemy jsou kompatibilní s Wi-Fi routerem TP-Link, pomocí něhož lze vytvořit vlastní domácí síť i na chatě nebo chalupě. Pomocí jednoho modemu se tak mohou připojit i ostatní uživatelé.

Mapa pokrytí České republiky CDMA signálem mobilní sítě U:fonVelkou výhodou technologie CDMA je zajištění kvalitního signálu po celém území České republiky, nejen v hustě obydlených místech. Na internet se tedy lze připojit i v odlehlých oblastech, kam často signál ostatních mobilních operátorů či provozovatelů Wi-Fi sítí nedosáhne. Interaktivní mapa pokrytí CDMA sítě U:fon je dostupná zde: http://www.ufon.cz/cs/sit-a-pokryti/mapa-pokryti.

Kompletní nabídku datových služeb v síti U:fon naleznete zde: http://www.ufon.cz/cs/internet .

O mobilní síti U:fon

Mobilní síť U:fon již od roku 2007 nabízí rychlý a cenově dostupný mobilní internet, bezdrátovou pevnou linku a digitální vysílačky. Od června 2008 mohou zákazníci v této síti rovněž využívat mobilní hlasové služby. V roce 2010 pak poskytla síť U:fon jako první v ČR své zázemí novým virtuálním mobilním operátorům.

Provozovatel sítě U:fon, společnost Air Telecom, poskytuje své datové služby prostřednictvím technologií CDMA 2000 a EVDO revize A, jež je datovou sítí 3. generace, plně srovnatelnou s UMTS/HSDPA. Předností této technologie je oproti GSM sítím zejména zajištění širšího pokrytí signálem i s nižším počtem základnových stanic. Více na stránkách http://www.ufon.cz .

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3